Microsoft Azure

Het flexibele, razendsnelle en veilige cloudplatform van Microsoft

Microsoft Azure

Hoe zet je Microsoft Azure kostenefficiënt en innovatief in? Wat zijn de mogelijkheden voor jouw organisatie? Onze Microsoft cloud consultants bieden je graag inspiratie.

De voordelen van Microsoft Azure

  • Schaalbare en flexibele (server)capaciteit
  • Ongekende (integratie)mogelijkheden
  • Betalen naar gebruik
  • Innovatief en toekomstbestendig
  • Geen investeringen in hardware nodig

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is het publieke cloudplatform van Microsoft. Het is een razendsnel, veelzijdig en flexibel cloudplatform dat door organisaties breed kan worden ingezet. Als Microsoft Solutions partner zijn we expert op het gebied van Azure en weten we de mogelijkheden optimaal te benutten. We ondersteunen je organisatie bij een succesvolle en kostenefficiënte inzet van het Microsoft cloudplatform. Ook ondersteunen we je op het gebied van beheer, monitoring en security.

Ongekende mogelijkheden en capaciteit

Met meer dan 200 toepassingen zijn de mogelijkheden ongekend. Of je nu je datacenter (gedeeltelijk) naar Azure wilt verplaatsen, op zoek bent naar extra servercapaciteit, een goede back-up oplossing wilt realiseren, je medewerkers een virtuele desktop wilt bieden, een datawarehouse wilt bouwen, Azure biedt je de gewenste ondersteuning. Het grote voordeel is dat het cloudplatform schaal en flexibel is. Verandert je organisatie en/of vraag naar (server)ondersteuning? Het cloudplatform verandert snel en flexibel met je mee.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Mogelijkheden Microsoft cloudplatform

Microsoft Azure sluit goed aan bij de IT-infrastructuur van organisaties die nu al veel met Microsoft oplossingen werken. De overstap naar de cloud is relatief snel gemaakt. Daarnaast is het eenvoudig om met het platform een hybride cloud te realiseren.  

Beveiliging en privacy zijn gegarandeerd. Het voldoet aan de diverse veiligheidskeurmerken. Je bent verzekerd van een veilige opslag van je klant- en personeelsgegevens (Wet bescherming persoonsgegevens).

Onze huidige manier van werken vraagt om het faciliteren van online (samen)werken. We werken dagelijks met Microsoft Teams en we weten de mogelijkheden van Microsoft 365 steeds beter te benutten. De Microsoft cloud suite draait volledig op Microsoft Azure. Beide oplossingen sluiten naadloos op elkaar aan.

Je betaal het cloudplatform naar gebruik en per maand. Je houdt grip op je kosten en je weet precies waar je aan toe bent. Ook heb je minder kosten voor technisch beheer en hardware. Bovendien breidt je de capaciteit en functionaliteit eenvoudig uit en/of schaal je deze af.

Cloud - Strategie
Foto Azure

Businesscase bespreken?

Ben je van plan om Azure in te zetten? Neem dan eens je businesscase met ons door. Wij wijzen je graag op de aandachtspunten voor je businesscase, zoals security, kostenbesparingen en licenties.

Werk je al met Azure? Dan geven je we graag advies om het Microsoft cloudplatform kostenefficiënter, slimmer en veiliger in te zetten.

Mogen we je inspireren?

Contact opnemen

     Joep Fijen - profielfoto rondje   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.