Microsoft security

Complete security ondersteuning voor het Microsoft platform

Microsoft security door Advantive

Hoe zorg je voor een optimale security van je Microsoft omgeving? Wil jij weten waar jouw organisatie staat op Microsoft security gebied en wat de eventuele quick wins voor je zijn? Wij helpen je om de juiste security keuzes te maken.

De voordelen van Microsoft security

 • Continuïiteit bedrijfsvoering
 • Veilig werken op afstand
 • Bescherming tegen cybercrime
 • Slimme inzet security oplossingen
 • 24/7 monitoring en respons

Microsoft security specialist

Advantive is specialist op het gebied van Microsoft security. Wij helpen je om je werkplekken en ICT-omgeving te beschermen tegen bedreigingen van buiten en binnen af. Bovendien bieden we ondersteuning bij het veilig inzetten van nieuwe technologieën, zoals Microsoft Copilot en private AI. Denk hierbij aan databeveiliging, het signaleren van dreigingen en het direct nemen van actie. Maar hoe zorg je nu voor een optimale beveiliging van je Microsoft omgeving? Wij helpen je om de juiste security keuzes te maken. En zorgen voor de juiste balans tussen veiligheid, werkbaarheid en kosten.

Veilige werkplek

Medewerkers verlangen naar een prettige en veilige werkplek. Of dit nu een laptop, smartphone en/of tablet is. We werken tegenwoordig altijd en overal. Je bedrijf(sgegevens) en de privacy van je medewerkers mogen hierbij niet in gevaar komen. Dit vraagt om goed beheer en controle van de werkplekken, het detecteren en oplossen van bedreigingen en het verhogen van het veiligheidsbewustzijn van je medewerkers. Door het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen en een slimme inzet van Microsoft technologie zorgen we ervoor dat je werkplekken goed beveiligd zijn.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Jouw datacenter veilig in de cloud

Steeds meer organisaties kiezen voor de cloud of een hybride oplossing. On-premises servers worden vervangen door virtuele servers in Microsoft Azure of door functionaliteit in Microsoft 365

Kostenbesparing, schaalbaarheid, veiligheid en 99,99% SLA maken het Microsoft cloud platform aantrekkelijk. Maar hoe betrouwbaar en veilig is de cloud voor jouw organisatie? En welke verantwoordelijkheden heeft de cloudleverancier en/of heb jij als cloudgebruiker?

We begeleiden je succesvol en veilig naar de cloud. Je kunt bij ons voor consultancy, implementatie, licenties, trainingen, beheer en beveiliging terecht.

modern datacenter
microsoft security

Hoe goed is jouw security beleid?

Security vereist constante aandacht op verschillende niveaus. Microsoft blijft innoveren in nieuwe en uitgebreidere beveiligingsmogelijkheden. We volgen deze ontwikkelingen op de voet en vertalen deze voor onze opdrachtgevers naar praktische adviezen. We ondersteunen je op het gebied van:

 • Security awareness programma’s
 • Security trainingen (functioneel en technisch)
 • Advies en consultancy
 • Uitvoeren van security assessments
 • Realisatie security baselines
 • Security beheer en monitoring (24*7)

Contact opnemen

     Rene van Maasakkers   

René van Maasakkers

Teamlead Infra | Microsoft Consultant

+31 88 20 20 520 +31 6 543 85 388 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.