Microsoft security

Complete security ondersteuning voor het Microsoft platform

Microsoft security door Advantive

Hoe zorg je voor een optimale security van je Microsoft omgeving? Wil jij weten waar jouw organisatie staat op Microsoft security gebied en wat de eventuele quick wins voor je zijn? Wij helpen je om de juiste security keuzes te maken.

De voordelen van Microsoft security

 • Continuïiteit bedrijfsvoering
 • Veilig werken op afstand
 • Bescherming tegen cybercrime
 • Slimme inzet security oplossingen
 • 24/7 monitoring en respons

Microsoft security specialist

Advantive is specialist op het gebied van Microsoft security. Wij helpen je om je werkplekken en ICT-omgeving te beschermen tegen bedreigingen van buiten en binnen af. Denk hierbij aan databeveiliging, het signaleren van dreigingen en het direct nemen van actie. Maar hoe zorg je nu voor een optimale beveiliging van je Microsoft omgeving? Wij helpen je om de juiste security keuzes te maken. En zorgen voor de juiste balans tussen veiligheid, werkbaarheid en kosten.

Veilige werkplek

Medewerkers verlangen naar een prettige en veilige werkplek. Of dit nu een laptop, smartphone en/of tablet is. We werken tegenwoordig altijd en overal. Je bedrijf(sgegevens) en de privacy van je medewerkers mogen hierbij niet in gevaar komen. Dit vraagt om goed beheer en controle van de werkplekken, het signaleren van dreigingen en bewustwording van je medewerkers. Door het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen en een slimme inzet van Microsoft technologie zorgen we ervoor dat je werkplekken goed beveiligd zijn.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Veilig datacenter in de cloud

Steeds meer organisaties stappen over naar de cloud of werken in een hybride vorm. On-premises servers worden vervangen door virtuele servers in Microsoft Azure of door functionaliteit in Microsoft 365

Kostenbesparing, schaalbaarheid, veiligheid en 99,99% SLA maken het Microsoft cloud platform aantrekkelijk. Maar hoe betrouwbaar en veilig is de cloud voor jouw organisatie? En welke verantwoordelijkheden heeft de cloudleverancier en/of heb jij als cloudgebruiker?

Advantive begeleidt je succesvol naar de cloud en wijst je op security aandachtspunten. Voor vrijwel ieder vraagstuk bieden we je een passende oplossing. Je kunt bij ons voor consultancy, implementatie, licenties, trainingen en beheer terecht.

modern datacenter
microsoft security

Hoe goed is jouw security beleid?

Security vraagt op verschillende niveaus continu je aandacht. Microsoft blijft continu investeren in nieuwe en uitgebreidere beveiligingsmogelijkheden. We volgen deze ontwikkelingen op de voet en vertalen deze voor onze opdrachtgevers naar praktische adviezen. We ondersteunen je op het gebied van:

 • Security awareness programma’s
 • Security trainingen (functioneel en technisch)
 • Advies en consultancy
 • Uitvoeren van security scans
 • Realisatie security baselines
 • Security beheer en monitoring (24*7)

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 rick.deneer@advantive.nl

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.