Virtual desktop

Een unieke virtuele desktopbeleving met optimale performance en security

Azure Virtual Desktop

Ben je op zoek naar een virtuele en veilige werkplek voor je medewerkers? Advantive ondersteunt je organistie bij de implementatie, introductie, beheer en beveiliging van Azure Virtual Desktop.

De voordelen van Azure Virtual Desktop

  • Optimale performance
  • Positieve gebruikerservaring
  • Geïntegreerde security- en beheermogelijkheden
  • Schaalbaar en flexibel
  • Geen investeringen in hardware nodig

Wat is Azure Virtual Desktop?

Met Azure Virtual Desktop (voorheen Windows Virtual Desktop) biedt Microsoft organisaties een welkom alternatief voor complexe Citrix en VDI-vraagstukken. Het biedt gebruikers een unieke virtuele desktopbeleving. Gebruikers hebben een prettige Microsoft 365 ervaring met optimale performance en beveiliging. Advantive ondersteunt je organisatie bij de inzet, introductie, beheer en beveiliging van Azure Virtual Desktop.

Voor wie is deze virtuele oplossing geschikt?

Azure Virtual Desktop is ontwikkeld voor organisaties die hoge eisen stellen aan veiligheid en het naleven van wet- en regelgeving. Denk hierbij aan de financiële dienstverlening, gezondheidszorg en overheid. Daarnaast is het een passende oplossing voor organisaties met behoefte aan een flexibele schil: snelgroeiende bedrijven door fusie en overnames, bedrijven met seizoensgebonden arbeidskrachten en bedrijven die veel samenwerken met externe partijen.

Virtualisatie van bureaubladen en apps

Azure Virtual Desktop is een uitgebreide Microsoft cloudservice voor de virtualisatie van bureaubladen en apps. Het is de enige oplossing die vereenvoudigd beheer, multisessie-Windows 10, optimalisatie voor Microsoft 365 Apps for enterprise en ondersteuning voor RDS-omgevingen biedt. Multisessie-Windows 10 is een nieuw desktop besturingssysteem en exclusief beschikbaar voor deze virtuele oplossing.

Azure Virtual Desktop is gebaseerd op bewezen technologie en waarborgt optimale performance en functionaliteit voor Outlook, OneDrive, Microsoft Search en Microsoft Teams. Dit alles inclusief de hoge security standaarden die we van Microsoft zijn gewend. Het maakt bovendien een verdere integratie van je werkplek op mobiel mogelijk (BYOD/CYOD).

Productivity

Maandelijks betaalmodel

Azure Virtual Desktop draait volledig in Microsoft Azure. Grote investeringen in hardware zijn dan ook niet nodig. De oplossing heeft een maandelijks pay-per-use betaalmodel. Advantive is Microsoft Cloud Solution Provider en helpt je bij het maken van de juiste licentiekeuzes. We hanteren voor de implementatie korte doorlooptijden. Tevens kunnen we de oplossing volledig voor je beheren. We bieden je flexibiliteit, schaalbaarheid en grip op je kosten.

Direct meer weten?

Wil je binnen je organisatie een pilot of migratie starten? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Laat het ons weten! We delen graag onze ervaringen en tips met je.

Contact opnemen

     WillemJan van Laarhoven   

Willemjan van Laarhoven

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 158 937 55  willemjan.van.laarhoven@advantive.nl
 
 

Wat doen we nog meer?

Modern datacenter

Modern datacenter

Een modern datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Oplossingen

onze oplossingen

Maak kennis met de innovatiekracht en toegevoegde waarde van de Microsoft cloud voor jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.