Cloud datacenter strategie

Maak jouw ambities waar met Microsoft Azure

Cloud datacenter strategie

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun datacenter naar Microsoft Azure te verhuizen. Maar hoe pak je dit aan en hoe realiseer je een toekomstbestendig datacenter in Microsoft Azure? Onze consultants ondersteunen je bij het vormgeven van een solide modern datacenter strategie.

De voordelen van een cloud datacenter strategie

  • Maximaal profiteren van Microsoft Azure
  • Stabiel en veilig datacenter
  • Ongekende mogelijkheden voor innovatie
  • Korte en lange termijn strategie
  • Flexibel, schaalbaar en innovatief datacenter

Waarom een cloud datacenter strategie?

De toegevoegde waarde van de Microsoft cloud is en wordt steeds groter. Veiligheid, maximale beschikbaarheid en flexibiliteit zijn vaak de belangrijkste redenen om het datacenter naar Microsoft Azure te verhuizen. Maar voor iedere organisatie is dit weer anders. Met het vormgeven van een cloud datacenter strategie zorgen we ervoor dat jouw organisatie maximaal profiteert van de voordelen van de Microsoft cloud. Microsoft Azure kent veel mogelijkheden en toepassingen. Samen bepalen we wat jouw organisatie nodig heeft op de korte en lange termijn. Bij het vormgeven van de strategie besteden we veel aandacht aan het toepassen van best practices, security, governance en het voldoen aan wet- en regelgeving. Op basis van de strategie maken we een design voor het nieuwe datacenter.

We vinden het belangrijk dat je vooraf weet welke Azure kosten horen bij het realiseren van een datacenter. We maken dan ook een kostencalculatie voor je. Ook laten we je zien welke besparingen je met Microsoft Azure kunt realiseren.  

Op basis van onze bewezen en gestructureerde aanpak migreren we in 4 fases jouw datacenter op een slimme en veilige manier naar de Microsoft cloud. 

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Positieve impact op de organisatie

Een migratie van jouw huidige datacenter naar Microsoft Azure biedt jouw organisatie nieuwe kansen en mogelijkheden. De Microsoft cloud biedt ongekende mogelijkheden voor ICT-optimalisatie en innovatie. We realiseren een solide basis voor al jouw toekomstige plannen en zorgen ervoor dat je snel kunt inspringen op veranderingen in de markt.

De overstap naar de cloud betekent een fundamentele verandering voor de rol van de ICT-afdeling. Traditioneel beheer maakt plaats voor een regisserende functie. Wij ondersteunen de collega’s binnen de ICT-organisatie om deze nieuwe regierol succesvol op te pakken. Samen identificeren we wat jouw ICT-afdeling nodig heeft om deze transitie effectief te maken. Dit vormt een belangrijk onderdeel van de cloud datacenter strategie.

Eenmaal in de cloud kunnen we het beheer, monitoring en de beveiliging volledig of gedeeltelijk uit handen nemen. 24/7 zorgen we ervoor dat jouw medewerkers altijd en overal kunnen werken en dat de continuïteit van jouw bedrijfsvoering is geborgd.

Cloud - Strategie
werken in de cloud

Direct meer weten?

Wil je meer weten over het verhuizen van jouw datacenter naar Microsoft Azure? Of heb je hulp nodig bij het maken van een strategie en design? Laat het ons weten! We beantwoorden graag je vragen. Ook kun je voor ondersteuning bij ons terecht.

Contact opnemen

     WillemJan van Laarhoven   

Willemjan van Laarhoven

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 158 937 55  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.