Microsoft training

Microsoft trainingsprogramma op maat voor jouw collega's

Microsoft training & workhops

Wil je met je team het maximale halen uit de mogelijkheden van Microsoft 365, Microsoft Copilot en/of Microsoft Viva? Wil je (nieuwe) collega’s op een inspirerende en pragmatische manier nog slimmer laten (samen)werken? Ons adoptieteam maakt graag een Microsoft trainingsprogramma op maat voor jouw organisatie en collega’s.

De voordelen van Microsoft training

  • Tevreden collega's
  • Slimmer (samen)werken
  • Up-to-date kennis
  • Meer werkplezier
  • Productiviteitsboost

Microsoft trainingsprogramma op maat

We werken tegenwoordig altijd en overal. Ook maken we steeds meer gebruik van AI-toepassingen in ons dagelijkse werk. Maar hoe doe je dit op een slimme, veilige en vooral ook prettige manier? En op een manier die bij jouw organisatie en collega’s past? Onze adoptie consultants helpen je hier graag bij.

Op basis van een intake maken we een trainingsprogramma op maat. We kijken hierbij naar de huidige en gewenste manier van (samen)werken. Ook houden we rekening met de (werk)afspraken en security eisen van jouw organisatie. Daarnaast kijken we naar de digivaardigheid en het kennisniveau van je collega’s. Op basis van deze inventarisatie maken we een op maat trainingsprogramma.

Onze adoptie consultants begeleiden je organisatie en collega’s stap voor stap naar een nog slimmere en innovatievere manier van (samen)werken. Dankzij hun enthousiasme maken ze van ieder trainingsprogramma en iedere Microsoft training een succes.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Live trainingen

Live trainingen vormen een belangrijk onderdeel van ons trainingsprogramma. Onze adoptie consultants geven trainingen op locatie of online via Microsoft Teams. Op basis van het trainingsprogramma worden de trainingen vormgegeven. Onze adoptieconsultants kunnen heel gericht Microsoft 365 trainingen geven. Voorbeelden hiervan zijn Microsoft Teams, Copilot, Viva, OneDrive en SharePoint trainingen. Tijdens deze trainingen maken collega’s kennis met de mogelijkheden van de Microsoft 365 onderdelen. We geven tips & tricks en laten zien hoe je tijdens je werkdag optimaal gebruikmaakt van de mogelijkheden van bijvoorbeeld Microsoft Teams.

Daarnaast geven we vaak thema trainingen. Voorbeelden hiervan zijn: slimmer (samen)werken, slimme vergaderen, projectmatig werken, kennis delen en borgen, veilig (samen)werken en prompt trainingen. Dit zijn pragmatische trainingen, die volledig aansluiten op de gewenste manier van (samen)werken binnen jouw organisatie.

adoptie en change
contact

Video trainingen

Wil je je trainingsprogramma zacht laten landen bij collega’s? Daar helpen we je bij! Samen maken we introductievideo’s om collega’s goed en vooral ook op een leuke manier voor te bereiden op de trainingen. We maken in huis video’s op maat voor jouw organisatie. Deze video’s worden, voor de herkenning en betrokkenheid van de collega’s, op locatie en in de huisstijl van de organisatie gemaakt. Daarnaast gebruiken we video voor het maken van korte instructievideo’s en online trainingsprogramma’s.  

Online trainingsomgeving

In korte tijd maken je collega’s kennis met een nieuwe manier van werken. Het is fijn als ze in hun eigen tempo nog even trainingen kunnen terugkijken of documentatie kunnen teruglezen. Ook is het fijn als ze precies kunnen zien wat ze de komende tijd aan trainingen en ondersteuning kunnen verwachten. Hiervoor maken we een online trainingsomgeving voor je. Deze trainingsomgeving is onderdeel van de digitale werkplek van je collega’s. Belangrijk onderdeel van deze omgeving is: online trainingen, documentatie, trainingskalender en introductie van de trainers.

Direct meer weten?

Wil je meer weten over onze Microsoft training opties? Laat het ons weten. We laten je graag kennismaken met de mogelijkheden voor jouw organisatie en collega’s.

managed services

Contact opnemen

Stefan Hems        

Stefan Hems

Microsoft Solutions Consultant

+31 88 20 20 520 +31 6 27 86 73 73 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.