Data en BI

Transformeer je (bedrijfs)data naar slimme inzichten en rapporten.

Data en BI consultancy

Worstelt jouw organisatie met (complexe) informatievraagstukken? Heb je behoefte aan meer inzicht en heldere (stuur)informatie? Onze BI consultants vertalen je data naar waardevolle inzichten.

Voordelen Data en BI

  • Kostenbesparingen en efficiency
  • Productinnovatie
  • Nieuwe businessmodellen introduceren
  • Verbeteren klanttevredenheid
  • Risicobeheersing

Waarom data en BI?

Het slim gebruiken van data draagt direct bij aan het succes van je organisatie. Keuzes op basis van je onderbuikgevoel kunnen heel goed uitpakken. Data helpt je om sneller en weldoordacht strategische beslissingen te nemen. Met de juiste inzet van business intelligence (BI) weet je door alarmeringen en/of dashboards precies waar je als organisatie staat en waar je eventueel moet bijsturen.

Groei data en kracht van BI

De hoeveelheid data binnen en buiten je organisatie groeit iedere dag. Ieder bedrijf beschikt over gestructureerde en ongestructureerde data. De kunst is om inzichtelijk te maken welke data je in huis hebt, maar vooral ook welke data nog ontbreekt om je de gewenste inzichten te bieden. 

Met behulp van technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en Internet of Things, is het verzamelen van data vrijwel ongelimiteerd. De uitdaging is om deze data op 1 plek samen te brengen en te visualiseren.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Van data naar inzicht

De toegevoegde waarde van data voor je bedrijfsstrategie wordt steeds groter. Belangrijk is om te bepalen wat je aan data nodig hebt om je strategie en plannen te verwezenlijken. Op basis van data bieden we je organisatie met BI dashboards en rapportages de gewenste inzichten. 

Je weet precies waar je organisatie staat, wat de ontwikkelingen zijn en waar je eventueel moet bijsturen. Het helpt je om tijdig te anticiperen op bijvoorbeeld veranderende vraag naar je producten of diensten. Ook biedt het jouw organisatie waardevolle informatie om slimme strategische keuzes te kunnen maken.

Onze consultants geven je snel en op elk niveau (strategisch, tactisch en operationeel) inzicht in je data. Complexe data transformeren we eenvoudig naar waardevolle inzichten en visuele rapportages. Op ieder gewenst moment heb je inzicht in je kerncijfers en kun je gefundeerde beslissingen nemen.

data en bi

Wij maken Power BI rapportages in de huisstijl van jouw organistatie!

Data en Bi

Meer weten over data en BI?

Wil je weten hoe je je bedrijf transformeert in een datagedreven organisatie? Laat het ons weten! We bieden je graag inspiratie en een vliegende start.

Contact opnemen

     Mark Bisschop   

Mark Bisschop

Microsoft Business Intelligence consultant

+31 88 20 20 520 +31 6 114 799 37 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.