Data en BI

Transformeer je (bedrijfs)data naar slimme inzichten en rapporten.

Data en BI consultancy

Worstelt jouw organisatie met (complexe) informatievraagstukken? Heb je behoefte aan meer inzicht en heldere (stuur)informatie? Onze BI consultants vertalen je data naar waardevolle inzichten.

Voordelen Data en BI

  • Kostenbesparingen en efficiency
  • Productinnovatie
  • Nieuwe businessmodellen introduceren
  • Verbeteren klanttevredenheid
  • Risicobeheersing

Waarom data en BI?

Strategisch gebruik van data draagt direct bij aan het succes van je organisatie. Vertrouwen op je intuïtie is goed, maar waarom niet ondersteund door data? Met Business Intelligence (BI) krijg je real-time dashboards en meldingen die je precies vertellen waar je organisatie staat en waar je eventueel moet bijsturen.

De explosieve groei van data en de kracht van BI

Data is overal en groeit elke dag, zowel binnen als buiten je organisatie. Het is essentieel om niet alleen te weten welke data je al hebt, maar ook welke data je nog mist om de inzichten te krijgen die je nodig hebt. Dankzij technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en het Internet of Things, is datacollectie vrijwel onbeperkt. De uitdaging is om deze data te centraliseren en te visualiseren.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Van ruwe data naar bruikbare inzichten

Data is goud waard voor je bedrijfsstrategie. Onze BI-dashboards en rapportages bieden je de inzichten die je nodig hebt om slimme, strategische keuzes te maken. Of je nu wilt inspelen op veranderende marktvragen of nieuwe kansen wilt identificeren, data helpt je om proactief te handelen.

Onze consultants bieden je inzichten op elk niveau – strategisch, tactisch en operationeel. We transformeren complexe data naar begrijpelijke en visueel aantrekkelijke rapportages. Zo heb je altijd en overal toegang tot je kerncijfers voor gefundeerde besluitvorming.

data en bi

Wij maken Power BI rapportages in de huisstijl van jouw organistatie!

Data en Bi

Meer weten over data en BI?

Wil je de transformatie naar een datagedreven organisatie maken? Laat het ons weten! We staan klaar om je te inspireren en een vliegende start te geven. 

Ons BI team staat voor je klaar om een op maat gemaakt BI rapport voor jouw organisatie te creëren, gebaseerd op jouw unieke data. Hiervoor hebben we Ontdek de kracht van Power BI in slechts één week ontwikkeld. Laagdrempelig, inspirerend en met een bruikbaar BI rapport in slechts 5 dagen!

Contact opnemen

     Mark Bisschop   

Mark Bisschop

Microsoft Business Intelligence consultant

+31 88 20 20 520 +31 6 114 799 37 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.