Werkplekbeheer

Compleet beheer, monitoring en security van de moderne werkplek

Werkplekbeheer uitbesteden

Werkplekbeheer uitbesteden? Extra ondersteuning voor je ICT-afdeling nodig? Onze skilled expertdesk biedt je graag de gewenste ondersteuning. Met een uitgebreid pakket aan beheerdiensten zorgt Advantive voor een moderne werkplek die volledig beheerd is.

De voordelen van werkplekbeheer

  • Up-to-date en veilige werkplek
  • Positieve gebruikerservaring
  • Versterking eigen ICT-team
  • Beheer van laptops, tablets en smartphones
  • Optimale aandacht voor security, performance en back-up

Waarom werkplekbeheer?

Dankzij de moderne werkplek op basis van Microsoft 365 kun je altijd, overal én op ieder device werken. Het biedt medewerkers uitgebreide ondersteuning voor hun dagelijkse werkzaamheden. Bovendien ondersteunt het volledig het hybride werken. 

Dit brengt talloze voordelen, maar ook risico’s met zich mee. Het beheer wordt complexer en vraagt om continue aandacht. Hoe zorg je voor veiligheid, beschikbaarheid en optimale performance? Advantive biedt je organisatie complete ondersteuning voor werkplekbeheer.

Volledig beheerde moderne werkplek

Tegenwoordig zijn medewerkers dankzij de moderne werkplek nog flexibeler en productiever. Alles moet dan ook wel goed, snel en veilig werken. Met een uitgebreid pakket aan beheerdiensten zorgen we ervoor dat de moderne werkplek volledig is beheerd. Onze diensten bestaan uit: expertdesk (tweede- en derdelijns support), technisch en functioneel beheer, mobile device management, security, adoptie en change management.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Werkplekbeheer en security

De moderne werkplek vraagt om een goede beveiliging. Enerzijds is het belangrijk dat medewerkers prettig kunnen (samen)werken, online vergaderen en communiceren. Anderzijds moet ervoor gezorgd worden dat je aan wet- en regelgeving voldoet. Ook wil je voorkomen dat je (bedrijfs)gegevens op straat komen te liggen. Dit vraagt niet alleen om beveiliging, maar ook om bewustwording.

Advantive ondersteunt je organisatie en medewerkers op het gebied van training, authenticatie, encryptie en bescherming tegen malware en virussen. In geval van diefstal of verlies van een device (laptop, tablet of smartphone) zullen we deze op afstand vergrendelen of de gegevens wissen. Samen zorgen we ervoor dat je medewerkers altijd en overal prettig en veilig (samen)werken.

Security icon 2
werkplekbeheer

Inspiratie voor jouw moderne werkplek

Wil je weten hoe we het (volledige) beheer van je moderne werkplek kunnen verzorgen? Wil je weten hoe we jouw ICT-afdeling kunnen ondersteunen? Laat het ons weten! 

We bieden je advies en laten je zien hoe we de werkplekken binnen jouw organisatie beheren, monitoren en beveiligen.

Contact opnemen

     Joep Fijen - profielfoto rondje   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.