Werken bij

Ontdek The Advantive Way

Werken bij Advantive

Heb je altijd al willen werken in een informele omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief? Heb jij passie voor Microsoft technologie? Kom dan met jouw enthousiasme en expertise ons leuke team versterken!

Waarom werken bij Advantive?

  • Uitdagende groeimogelijkheden (persoonlijk, kennis en ervaring)
  • Collegiale en informele werkcultuur
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en marktconform salaris
  • Goede balans werk / privé
  • Toonaangevende opdrachtgevers en innovatieve projecten

Microsoft Gold partner

Advantive is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest complete Microsoft Gold partner van Zuid-Nederland. Met een team van 40 collega’s weten we organisaties met Microsoft technologie op voorsprong te zetten. Samen werken we hard om onze klanten te verrassen met duurzame en innovatieve oplossingen. Iedere dag weer.

Hoe is het om bij Advantive te werken?

Dat bepaal je voor een groot deel zelf. Je krijgt bij ons de vrijheid om jouw ambities waar te maken. We dagen je uit om je talenten optimaal te benutten. En daar helpt het hele team je bij. Het team bestaat uit een mooie mix van verschillende experts en persoonlijkheden. Wat ons verbindt, is de passie voor ons vak. We houden ervan om mooie projecten te realiseren en onze kennis te delen met elkaar, onze opdrachtgevers en ICT-partners.

‘Make it happen’ is een veelgehoorde uitspraak bij Advantive. We houden ervan om door te pakken en meters te maken. Dan kan er soms iets fout gaan. En dat mag bij Advantive. We zien dit als een leermoment. Als je bij Advantive komt werken, draag je direct bij aan de verdere ontwikkeling en groei van Advantive. Dat vraagt om een gezonde dosis inzet en passie. Dit maakt iedere dag leuk en uitdagend.

Passie, plezier en professionaliteit

Passie, plezier en professionaliteit zijn de drie kernwaarden van Advantive. Wij werken met passie, plezier en professionaliteit voor onze opdrachtgevers. Dat merk je vanaf het eerste contact. We gaan voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe.  We houden ervan om onze opdrachtgevers in positieve zin te verrassen.

We vinden het niet alleen leuk om opdrachtgevers te verrassen, maar ook jou (en je gezin!). Dit doen we regelmatig. Hierbij kun je denken aan de vrijdagmiddagborrel, een verrassing via de post, kerstattentie, weekendje weg met collega’s en partners en een familie BBQ met alle Advantive kids.

Productivity Team foto

Vacatures

Heb jij altijd al willen werken in een informele en innovatieve omgeving? Heb jij passie voor de Microsoft cloud? 

Check dan onze vacatures of neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. 

Je bent altijd welkom voor een kopje koffie bij ons op kantoor in Weert!

Contact opnemen

 
 

Wat doen we nog meer?

Modern datacenter

Modern datacenter

Een modern datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Oplossingen

onze oplossingen

Maak kennis met de innovatiekracht en toegevoegde waarde van de Microsoft cloud voor jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.