Microsoft Viva

Een compleet Employee Experience Platform

Hybride werken met Microsoft Viva

Microsoft Viva is een compleet Employee Experience Platform. Vanuit 1 plek heb je toegang tot communicatie, kennis, onderwijs, inzichten en resources. Het is een waardevolle aanvulling op het hybride werken. Onze productivity consultants laten je graag kennismaken met de uitgebreide mogelijkheden van het nieuwe platform.

De voordelen van Microsoft Viva

 • Compleet employee experience platform
 • Altijd en overal verbonden met je collega's en organisatie
 • Direct toegang tot kennis, experts en resources
 • Handige inzichten om effectiever en prettiger (samen) te werken
 • Focus op welzijn en ontspannen werken

Waarom Microsoft Viva?

Onze manier van (samen)werken is drastisch veranderd. In korte tijd zijn we eraan gewend om hybride te werken. Veel organisaties kiezen ervoor om thuiswerken structureel te blijven faciliteren. 

Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers maximaal gefaciliteerd zijn om altijd en overal prettig te kunnen werken? Hoe houd je je medewerkers verbonden met collega’s, je organisatie en (strategische) plannen? En hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé?

Microsoft Viva biedt je organisatie en medewerkers de gewenste ondersteuning voor hybride werken. Het helpt medewerkers om op een ontspannen, inspirerende en effectieve manier (samen) te werken.

Alles op 1 centrale plek

Microsoft Viva brengt communicatie, kennis, experts, trainingen, resources en inzichten samen op 1 centrale plek. Het nieuwe employee experience platform bestaat uit 5 verschillende modules: Connections, Insights, Topics, Learning en Goals. Eenvoudig te benaderen vanuit jouw Microsoft Teams of Microsoft 365 omgeving. Wat jij prettig vindt!

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Employee Experience Platform

Door de coronacrisis hebben veel organisaties ervaren dat thuiswerken vele voordelen biedt. Denk aan minder afleiding, effectiever vergaderen en minder reistijd. Toch kent het thuiswerken ook nadelen. We missen het directe contact met collega’s, processen lopen stroperig, we voelen ons minder verbonden met de organisatie, kennis wordt minder gedeeld en onze werk- en privétijd zijn niet meer duidelijk gescheiden.

Microsoft Viva biedt ons uitgebreide ondersteuning voor hybride werken. Het platform is volledig geïntegreerd met Microsoft 365 en Microsoft Teams. Het bestaat uit zes modules:

 1. Viva Connections: een social intranet in Microsoft Teams.
 2. Viva Insights: handige persoonlijke en organisatorische inzichten en tips in Microsoft Teams gericht op het verbeteren van je productiviteit en welzijn.
 3. Viva Learning: een compleet leerplatform in Microsoft Teams.
 4. Viva Topics: een kennismanagementsysteem die kennis, expertise en informatie uit SharePoint Online via AI relevant en toegankelijk maakt.
 5. Viva Goals: het verbinden van de werkzaamheden van medewerkers aan de (strategische) doelstellingen van je organisatie.
 6. Viva Engage: een app voor het bouwen van communities en  professionele netwerken en het delen van ideeën, kennis en ervaringen.
adoptie en change
Microsoft Viva

Inspiratie workshop

Microsoft Viva biedt uitgebreide mogelijkheden. Het platform is eenvoudig aan te passen aan de wensen van je organisatie. 

Wil je kennismaken met de verschillende modules? Wil je weten wat de toegevoegde waarde voor jouw medewerkers en organisatie is? Laat het ons weten. Onze productivity consultants laten je graag kennismaken met de mogelijkheden voor de medewerkers, managers en verschillende afdelingen binnen je organisatie. 

Contact opnemen

      Chris Munten   

Chris Munten

Business consultant

+31 88 20 20 520 +31 6 402 314 45 [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.