Over ons

Passie, plezier en professionaliteit zijn de drie kernwaarden van Advantive. Wij werken met passie, plezier en professionaliteit voor onze klanten. Dat merk je vanaf het eerste contact. We gaan voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe.

Wat je IT-vraag ook is; we gaan altijd voor de best passende oplossing. Want dat is onze passie. Hier zijn we dagelijks mee bezig. Onze kennis is up-to-date. Dat vinden we prettig en vooral ook leuk. Deze kennis delen we graag met je.

Advantive: wie zijn we?

Advantive is in 2006 ontstaan vanuit de klantvraag naar goede en innovatieve SharePoint oplossingen. De naam Advantive is een samenvoeging van ‘Advantage’ en ‘Innovative’. Advantive zet vanaf 2006 haar relaties op voorsprong door de continue focus op het realiseren van innovatieve oplossingen.

Een klein team met een flinke dosis IT-ervaring op zak heeft deze vraag succesvol opgepakt. Direct vanaf de start wisten bedrijven uit het zuiden, maar zelfs ook uit andere delen van Nederland, de innovatieve IT-club uit Leende en later uit Weert voor al hun IT-vraagstukken te vinden. Deze vragen gingen verder dan alleen puur SharePoint.

Nederland en België

De klantgerichte en enthousiaste aanpak wordt vanaf dag 1 gewaardeerd. En daar doen we het voor. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende IT-dienstverlener en actief in Nederland en België met een breed portfolio van diensten en producten. Wij zijn volledig thuis op het gebied van Microsoft technologie. Dit doen we met circa 40 medewerkers in Nederland en België.

Slimmer en efficiënter werken

Ons team van bevlogen collega’s werkt iedere dag vol passie en met plezier voor onze klanten. Wij helpen je om de volgende stap te maken op IT-gebied. De focus ligt hierbij op slimmer en efficiënter werken. Het team zet hun kennis in om je vraagstukken op basis van de nieuwste inzichten en standaard mogelijkheden te beantwoorden.

Oplossingen worden getoetst aan de strategie van jouw organisatie en indien mogelijk ondersteund door de nieuwste Microsoft technologie. Wij hebben als doel om jouw organisatie op voorsprong te zetten en je concurrentiepositie te verbeteren.

Onze aanpak

Onze aanpak is gebaseerd op vier pijlers: bedenken, beleven, bouwen en beheren. Iedere collega heeft zijn eigen rol in onze aanpak. Ons gezamenlijke doel is om jouw organisatie de juiste ondersteuning te bieden. Wij geven je proactief advies, zorgen voor een succesvolle implementatie en introductie van nieuwe IT-oplossingen in je organisatie. Ook nemen wij in onze aanpak de adoptie door de gebruikers en zorgeloos beheer mee. Zo zorgen we er samen voor dat de veranderingen en vernieuwingen van je IT-omgeving omarmd worden en direct meerwaarde bieden.

<
>