Over ons

Maak kennis met onze organisatie, collega's, ambities en focus

Over Advantive

Advantive is de meest complete Microsoft Gold Partner van Zuid-Nederland. Met een team van 40 bevlogen collega’s helpen wij organisaties met het verwezenlijken van hun doelen, ambities en dromen. Door het slim inzetten van duurzame en innovatieve toepassingen weten wij mensen te verbinden en laten wij organisaties optimaal presteren. Wij verrassen met nieuwe inzichten die leiden tot uitzonderlijke resultaten.

Over ons

  • Veel Microsoft kennis en ervaring gebundeld in 1 organisatie
  • Passie voor alles wat we doen
  • Bevlogen en enthousiast team
  • We gaan voor een volledig partnership met onze opdrachtgevers
  • Onze kennis is up-to-date en delen we graag

Passie, plezier en professionaliteit

Passie, plezier en professionaliteit zijn onze drie kernwaarden. Dat merk je vanaf het eerste contact. Wat je ICT-vraag ook is; we gaan altijd voor de best passende oplossing. Maar vooral ook voor een plezierige weg daar naartoe. Want dat is onze passie.

Ons gezamenlijke doel is om jouw organisatie de gewenste ondersteuning te bieden. Wij geven je proactief advies. Daarnaast zorgen we voor een succesvolle implementatie en introductie van nieuwe ICT-oplossingen in je organisatie. In onze aanpak nemen we de adoptie door de gebruikers en zorgeloos beheer mee. Zo zorgen we er samen voor dat de veranderingen en vernieuwingen van je ICT-omgeving succesvol zijn én blijven.

Onze ambitie

Onze ambitie is om het iedere dag iets beter te doen voor elkaar (people), het milieu (planet) en onze manier van ondernemen (profit). Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Of het nu gaat om onze samenwerking met klanten en partners, de inzetbaarheid van onze collega’s of het reduceren en compenseren van onze CO2-footprint, we gaan op een duurzame manier met de mensen en de wereld om ons heen om. 

 

Advantive: wie zijn we?

Advantive is in 2006 ontstaan vanuit de klantvraag naar goede en innovatieve SharePoint oplossingen. De naam Advantive is een samenvoeging van ‘Advantage’ en ‘Innovative’. Advantive zet vanaf 2006 haar relaties op voorsprong door het realiseren van innovatieve en duurzame ICT-oplossingen.

Een bevlogen team met een flinke dosis ICT-ervaring op zak heeft deze vraag succesvol opgepakt. Direct vanaf de start wisten bedrijven uit het zuiden, maar ook uit andere delen van Nederland, de innovatieve ICT-partner uit Leende en later uit Weert voor al hun ICT-vraagstukken te vinden.

Deze vragen gingen én gaan verder dan alleen puur SharePoint/Microsoft 365. Voorbeelden hiervan zijn: managed services, cloud regie, datacenter modernization, moderne werkplek, migraties, procesautomatisering, intranet, digitale transformatie, security, adoptie & change management, data, BI en IoT.

 

Over Ons

Onze kennis delen we graag met je

Ons team van bevlogen collega’s werkt iedere dag vol passie en met plezier voor onze opdrachtgevers. Wij helpen je om de volgende stap te maken op ICT-gebied. Het team zet hun kennis in om je vraagstukken op basis van de nieuwste inzichten en standaarden te beantwoorden. Onze kennis is up-to-date en delen we graag met je.

Mogen we je inspireren?

Contact opnemen

     Joep Fijen   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  joep.fijen@advantive.nl
 
 

Wat doen we nog meer?

Modern datacenter

Modern datacenter

Een modern datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Oplossingen

onze oplossingen

Maak kennis met de innovatiekracht en toegevoegde waarde van de Microsoft cloud voor jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.