14 oktober 2019
De wereldwijde standaardwet voor de bescherming van privacy vraagt om goede beveiligingsmaatregelen. Ook van je Office 365 omgeving. Maar hoe kun je hier nu slim mee omgaan? In deze blog laten we je zien dat security verder reikt dan alleen de AVG. AVG en Office 365 Advantive begeleidt bedrijven in ...
Lees meer >
14 oktober 2019
Wil je weten of je IT-omgeving AVG compliant is? Of wil je weten waar je organisatie nu staat op security gebied en wat je eventueel nog moet regelen? Laat het ons weten. We helpen je om op een pragmatische manier de regels na te leven.
Lees meer >
3 oktober 2019
SharePoint Online is een belangrijk onderdeel van Office 365. In deze blog nemen we je mee in de voordelen van Modern SharePoint.
Lees meer >
2 oktober 2019
Is de fileserver nog wel geschikt voor de toekomstige werkplek en nieuwe generatie medewerkers? In deze blog vertel ik over de transitie van fileserver naar Office 365 en de mogelijkheden die dit met zich meebrengt.
Lees meer >
2 oktober 2019
Het vervangen van fileshare door Office 365 is een logische stap. Maar hoe pak je dit nu aan? Dit stappenplan helpt je op weg.
Lees meer >
30 september 2019
Wil je voor je datacenter naar gebruik betalen? In deze blog lees je meer over hoe het pay-per-use principe van Microsoft Azure werkt.
Lees meer >
25 september 2019
Met Microsoft PowerShell kun je scripts maken en complexe handelingen automatiseren. In deze blog maak je kennis met het maken van scripts en de voordelen.
Lees meer >
24 september 2019
Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om (volledig) in de cloud te werken. Lees in deze blog hoe je je applicaties cloud ready maakt.
Lees meer >
23 september 2019
Met de komst van de nieuwe Microsoft Azure B-serie virtual machines kun je eenvoudig kosten besparen / Azure optimaliseren. We delen in deze blog onze ervaringen met je.
Lees meer >
19 september 2019
Door de snelle technologische ontwikkelingen hebben bedrijven meer behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid. CSP biedt dan ook een welkom alternatief.
Lees meer >
11 september 2019
Hoe zorg je ervoor dat je prettig en veilig kunt (samen)werken met Microsoft Teams? Advantive heeft 12 tips voor je op een rij gezet.
Lees meer >
2 september 2019
Digitale transformatie brengt IT-veranderingen met zich mee. Neveneffect is shadow IT binnen je organisatie. Met IT-trainingen kun je shadow IT beperken.
Lees meer >
30 augustus 2019
Kies je voor SharePoint Online, dan krijg je automatisch een veelvoud aan mogelijkheden cadeau. Hoe zorg je ervoor dat SharePoint jouw twaalfde man wordt?
Lees meer >
8 oktober 2019
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Hoe maakt u als onderwijsinstelling nu slimme keuzes? In deze blog aandachtspunten voor IT-innovatie.
Lees meer >
26 augustus 2019
Office 365 vormt de basis van de moderne werkplek en wordt iedere dag flink op de proef gesteld. Steeds vaker wordt er dan ook voor gekozen om Office 365 beheer uit te besteden.
Lees meer >
14 augustus 2019
Ben je van plan om naar Microsoft Azure te migreren? Dit stappenplan helpt je bij het aanwakkeren van de passie voor Microsoft Azure binnen je organisatie.
Lees meer >
12 augustus 2019
De cloud kent nieuwe uitdagingen. Vanwege fusie of overname willen organisaties steeds vaker hun Office 365 omgevingen samenvoegen. Lees onze ervaringen en tips.
Lees meer >
9 augustus 2018
Windows Autopilot is een stabiel hulpmiddel die de uitrol van nieuwe werkplekken vereenvoudigt. Advantive deelt de mogelijkheden en voordelen met je.
Lees meer >
9 augustus 2019
Het intranet is flink in ontwikkeling. Hoe zorg je ervoor dat je collega's het intranet echt gaan gebruiken? Dit stappenplan geeft je 5 tips voor een succesvol(ler) intranet.
Lees meer >
8 augustus 2019
Nu gaat ons hart als Microsoft Gold partner al harder kloppen van Microsoft technologie. Combineer dit met een kant-en-klaar intranet volledig gebaseerd op Office 365 en SharePoint en het is liefde op het eerste gezicht. We delen de belangrijkste redenen waarom wij en onze Valo klanten zo enthousias...
Lees meer >
1 augustus 2019
Microsoft To-Do is onderdeel van Office 365 en biedt je meer grip en overzicht op al je acties en taken. Het mooie aan Microsoft To-Do is de integratie met Outlook en Planner.
Lees meer >
27 juni 2019
Het beschermen van je account met alleen een gebruikersnaam en wachtwoord is onvoldoende. Met multi-factor authenticatie (MFA) zorg je voor extra beveiliging. Advantive ondersteunt je bij het instellen van MFA voor je hele bedrijf of voor bepaalde afdelingen.
Lees meer >
25 juni 2019
100% in de cloud werken is (nog) niet voor iedere organisatie mogelijk. Met hybrid cloud solutions van Microsoft kun je simpelweg on premises en cloud infrastructuren combineren. Maar wat is het nu precies? Onze collega Erwin Verlinden legt het aan je uit.
Lees meer >
24 juni 2019
Helaas worden bedrijven steeds meer geconfronteerd met cybercrime. Wachtwoordaanvallen (password spraying attacks) zijn hier een voorbeeld van. Wat is het precies en hoe bescherm je je organisatie tegen deze bedreiging van buitenaf? Onze collega Stefan Peters legt het je in deze blog uit.
Lees meer >
18 juni 2019
De jeugd is de toekomst. Maar hoe bepalen we nu wat voor de jeugd de toekomst is? Sluit het huidige schoolsysteem nog wel goed aan op de leerbehoeften van leerlingen? In deze blog nemen weje mee in de veranderingen in het onderwijs en de rol van technologie.
Lees meer >
8 oktober 2019
Hoe beheer je slim en veilig je on-premises en cloudomgeving? Dit stappenplan biedt je concrete adviezen en inspiratie.
Lees meer >
28 mei 2019
De verlengde ondersteuning van SQL Server 2008 en 2008 R2 loopt op 9 juli 2019 af. Dit betekent dat Microsoft na deze datum geen reguliere beveiligingsupdates meer uitbrengt. Het blijven gebruiken van deze versie brengt dan veiligheidsrisico’s met zich mee. Dit is het moment om een migratie- of up...
Lees meer >
16 mei 2019
Als je nog Windows 7 gebruikt, ben je niet de enige. Vanaf 2020 stopt de reguliere ondersteuning van Windows 7. Tijd om vooruit te kijken naar Windows 10! Waar moet je op letten?
Lees meer >
25 maart 2019
Advantive is al vanaf de introductie van Microsoft Teams enthousiast over de hub voor teamwork. Het is nu al de snelst groeiende business app van Microsoft. Focus ligt de komende tijd op het toevoegen van nieuwe mogelijkheden voor samenwerking, beveiliging en beheer. In deze blog inspireren we je me...
Lees meer >
18 maart 2019
In deze update delen we de mogelijkheden van bellen via Microsoft Teams met je. Hiermee biedt Microsoft Teams je een nog completere hub voor teamwork.
Lees meer >
14 maart 2019
Wij vinden het belangrijk, dat je als organisatie kiest voor de licentievorm die bij je past. Met de Microsoft cloud licentie checklist kun je dit zelf bepalen.
Lees meer >
28 februari 2019
CEO/CFO fraude is een steeds groter wordend probleem. Wat is CEO/CFO fraude nu precies en hoe kun je het voorkomen? Onze collega Willemjan van Laarhoven geeft je in deze blog een update en tips.
Lees meer >
19 februari 2019
Windows Server 2019 is de laatste grote release van het serverplatform die Microsoft heeft uitgebracht. In deze blog delen we enkele nieuwe features.
Lees meer >
31 januari 2019
Wat kost Microsoft Flow? In deze blog leggen we je kort uit wat Microsoft Flow is en geven we je inzicht in de kosten en Microsoft Flow licenties.
Lees meer >
10 januari 2019
Het nieuwe jaar is begonnen. Vaak is dit een goed moment om je plannen te herijken. Door de snelle technologische ontwikkelingen is een gedegen ICT-plan een must. Het geeft je in deze snelle wereld de rust en het overzicht om de juiste strategische keuzes te maken. Is jouw ICT-plan nog up-to-date?
Lees meer >
13 november 2018
Het startpunt voor het gebruik van de Office 365 applicaties ligt voor de meeste mensen bij het platform zelf. Ontdekken hoe de applicatie precies werkt en waarvoor die kan worden gebruikt is hierbij de eerste stap. Advantive neemt hierbij de bedrijfsstrategie als uitgangspunt. Je wilt immers als or...
Lees meer >
28 augustus 2018
ISDN gaat verdwijnen. Voor een gefaseerde overgang naar VoIP / Skype for Business gebruiken we vaak AudioCodes. In deze blog beantwoorden we vijf vragen over AudioCodes.
Lees meer >
22 juni 2018
In de komende jaren zal onze werkplek er drastisch anders uitzien. Met de opkomst van kunstmatige intelligentie en machine learning zullen steeds meer taken en activiteiten worden geautomatiseerd. Ben jij klaar voor de werkplek van de toekomst?
Lees meer >
19 juni 2018
In 2019 stopt de ondersteuning op ISDN. Maak je gebruik van deze diensten? In deze blog lees je meer over VoIP / Skype for Business als alternatief.
Lees meer >
6 juni 2018
De laatste maanden hebben we een aantal Lotus Notes naar Office 365 mailmigraties succesvol afgerond. In deze blog delen we onze best practices met je.
Lees meer >
24 mei 2018
Het beschermen van je gegevens is voor iedere organisatie van cruciaal belang. Het Office 365 Security & Compliance Center biedt beheerders een set aan mogelijkheden om Office 365 data te beveiligen.
Lees meer >
24 april 2018
Microsoft Teams is een mooie oplossing om prettig te kunnen samenwerken, communiceren en te vergaderen. We hebben een aantal handige opties voor je op een rij gezet.
Lees meer >
19 april 2018
Tegenwoordig werken we altijd en overal. Maar hoe zorg je er nu voor dat je beveiliging op orde is? Er zijn diverse toepassingen om de Office 365 beveiliging aanzienlijk te vergroten. We delen vijf tips met je.
Lees meer >
31 maart 2018
Hoe vaak back-up je jouw gegevens? Zijn jouw gegevens veilig in Office 365 bij eventueel verlies? We geven je advies en tips voor Office 365 back-up.
Lees meer >
19 september 2017
E-mailbeveiliging is cruciaal voor je organisatie. Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) helpt je hierbij. Maak in deze blog kennis met de nieuwste mogelijkheden.
Lees meer >
15 juni 2017
Binnen iedere organisatie heeft security hoge prioriteit. Deze blog bevat tips om met behulp van Sharegate de beveiliging van SharePoint te vergroten.
Lees meer >
15 mei 2017
Met de ransomware-aanval WannaCry wordt het gevaar van ransomware meer dan duidelijk. Hoe kun je nu voorkomen dat jouw IT-omgeving wordt besmet?
Lees meer >
21 april 2017
Blog over de nieuwe app Microsoft To-Do. Deze app wordt de vervanger van de taken-app Wunderlist. We hebben de preview versie voor je getest.
Lees meer >
8 februari 2017
In deze blog wordt uitgelegd hoe je doorzoekbare PDF's in Office 365 en SharePoint maakt met Aquaforest Searchlight software.
Lees meer >
25 januari 2017
Verschillende Office 365 versies binnen 1 tenant beïnvloeden gebruikerservaring en beheer. Wat betekent dit voor jouw organisatie?
Lees meer >
12 september 2016
Slim archiveren van zakelijke e-mails? Blog over de voor- en nadelen van het archiveren van e-mails in Office 365 met Exchange Online Archiving.
Lees meer >
10 oktober 2016
Met enkele aanpassingen van de standaard ingebouwde security opties in Office 365 kun je een betere beveiligingsgraad realiseren.
Lees meer >
10 oktober 2016
Hoe kun je als organisatie voorkomen dat bedrijfsgevoelige informatie per e-mail wordt verstuurd? Data Loss Prevention in Office 365 helpt je je securityniveau te verhogen.
Lees meer >
10 oktober 2016
Security in Office 365 is vrij complex. Met Secure Score kun je zien wat jouw beveiligingsniveau is en wat je kunt doen om de beveiliging te verbeteren.
Lees meer >
10 oktober 2016
Steeds vaker worden organisaties geconfronteerd met aanvallen via malware en virussen. Met Advanted Threat Protection kun je zakelijk e-mailverkeer beter beveiligen.
Lees meer >
14 oktober 2019
Advantive en Nintex sluiten een partnership. Nintex is de wereldwijde standaard voor procesmanagement en automatisering. Met behulp van het Nintex platform is Advantive in staat om bedrijfsprocessen te beheren, automatiseren en optimaliseren.
Lees meer >
16 september 2019
ICT-dienstverlener Advantive en Quest sluiten een partnership. Quest is leverancier van software voor het beheer en beveiliging van data. Met de oplossingen van Quest breidt Advantive haar dienstverlening verder uit.
Lees meer >
5 september 2019
ICT-dienstverlener Advantive steunt Stichting WensAmbulance Brabant met een donatie van 15.000 euro. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het kantoor van Advantive in Weert heeft Stichting WensAmbulance Brabant een cheque overhandigd gekregen.
Lees meer >
2 september 2019
Jan Groenen, algemeen directeur van Advantive, draagt per 1 september 2019 het stokje over aan Joep Fijen en Willemjan van Laarhoven. Beide directieleden nemen de algemene directietaken van Jan over. Jan blijft als adviseur aan Advantive verbonden.
Lees meer >
30 augustus 2019
Advantive heeft deze zomer haar Microsoft Gold partner status verder uitgebreid. De huidige Microsoft certificeringen zijn uitgebreid met een Microsoft Gold certificering voor Data Analytics. Met het behalen van deze certificeringen laat Advantive zien aan de hoge kwaliteitsstandaarden van Microsoft...
Lees meer >
22 augustus 2019
Microsoft 365 is een platform dat continu innoveert en verder uitbreidt. Deze zomer hebben we twee updates. Lees de tweede update met nieuwe security en SharePoint mogelijkheden!
Lees meer >
15 augustus 2019
We delen op regelmatige basis de belangrijkste highlights in een Microsoft 365 update met je. Deze zomer hebben we veel Microsoft 365 nieuws voor je verzameld. We hebben er dan ook twee delen van gemaakt. In dit eerste deel staan een aantal mooie nieuwe features centraal. 
Lees meer >
28 mei 2019
Microsoft heeft negen gold en twee silver statussen aan Advantive toegekend. Hiermee is Advantive de meest complete Microsoft partner van Zuid-Nederland.
Lees meer >
9 april 2019
3 en 4 april 2019 vond de Valo Summit Europe 2019 plaats. Tijdens de summit werd de roadmap voor 2019 gepresenteerd. We zijn super enthousiast over wat nog komen gaat! Hierbij geven we je een update.
Lees meer >
28 maart 2019
Valo Modern bestaat nu 6 maanden. Deze maand heeft Valo Intranet de Valo Modern Release 1.3 uitgerold. Deze release bevat nieuwe features om de betrokkenheid van gebruikers verder te vergroten. We delen de nieuwe mogelijkheden met je.
Lees meer >
11 maart 2019
Advantive is genomineerd voor de Valo Partner of the Year EU 2019 award. De nominatie is een waardering voor de uitzonderlijke prestaties, hoge klanttevredenheid, de aantoonbare technische kennis en continue betrokkenheid van de finalisten bij Valo Intranet.
Lees meer >
14 februari 2019
Advantive is door Valo benoemd tot Valo Premium Partner. De premium status is de hoogst haalbare status in het Valo Partnerprogramma. Hiermee behoort Advantive tot de top 20 best presterende partners wereldwijd.
Lees meer >
17 december 2018
Office 365 is een platform dat continu innoveert en verder uitbreidt. Het is vrijwel onmogelijk om alle updates bij te houden. Wat is er nieuw in Office 365? Daarmee gaan wij je helpen. We delen op regelmatige basis de belangrijkste highlights in een Office 365 update met je.
Lees meer >
25 oktober 2018
Valo Modern is een vernieuwde en complete intranetoplossing en het vertrekpunt voor de moderne werkplek. Valo Modern is gebouwd op Modern SharePoint/Office 365.
Lees meer >
1 oktober 2018
Advantive bestaat 12 1/2 jaar. Sinds de oprichting is de ICT-dienstverlener uitgegroeid tot toonaangevende Microsoft partner in Zuid-Nederland en België.
Lees meer >
5 juli 2018
Office 365 is een platform dat continu innoveert en verder uitbreidt. In deze Office 365 zomer update aandacht voor de nieuwe mogelijkheden.
Lees meer >
7 juni 2018
De meervoudig onderhandse aanbesteding ‘Implementatie en levering ICT-infrastructuur’ is gegund aan Advantive. De inschrijving van de ICT-dienstverlener is met de beste prijs-kwaliteitverhouding beoordeeld.
Lees meer >
5 juni 2018
Willemjan van Laarhoven is per 1 februari 2018 directielid van Advantive. Samen met commercieel directeur Joep Fijen en algemeen directeur Jan Groenen vormt hij de directie. Hoog tijd om eens kennis te maken!
Lees meer >
4 mei 2018
Advantive collega Erwin Verlinden de Valo Contributor Hero of the Year Award ontvangen. Deze award heeft hij gekregen voor zijn betrokkenheid bij Valo Intranet.
Lees meer >
30 april 2018
Valo Intranet wordt op basis van inbreng van klanten en partners steeds verder uitgebreid. We geven je een update van de nieuwste mogelijkheden.
Lees meer >
26 april 2018
Het is vrijwel onmogelijk om alle Office 365 updates bij te houden. Advantive helpt je. We delen de belangrijkste Office 365 highlights met je.
Lees meer >
18 december 2017
Office 365 is een platform dat continu innoveert en verder uitbreidt. In deze Office 365 update aandacht voor de nieuwe mogelijkheden.
Lees meer >
14 november 2017
Advantive is recent partner geworden van Valo Intranet: een goed vertrekpunt voor de moderne, digitale werkplek.
Lees meer >
5 september 2017
Het is vrijwel onmogelijk om alle Office 365 updates bij te houden. Advantive helpt je. Iedere maand delen we de belangrijkste Office 365 highlights met je.
Lees meer >
11 juli 2017
De samenwerking van Advantive en Ometa is gericht op het realiseren van ERP-integraties met Office 365 / SharePoint (Online).
Lees meer >
29 juni 2017
Het is vrijwel onmogelijk om alle Office 365 updates bij te houden. Advantive helpt je. Iedere maand delen we de belangrijkste Office 365 highlights met je.
Lees meer >
9 mei 2017
Advantive en skybow sluiten partnership gericht op het eenvoudig en betaalbaar maken van de ontwikkeling van business solutions.
Lees meer >
9 mei 2017
Security mogelijkheden Office 365 uitgebreid met Office 365 Threat Intelligence: vergroot de veiligheid van Office 365 plus bescherming tegen bedreigingen.
Lees meer >
6 april 2017
Advantive collega Rick Van Rousselt is benoemd tot Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Office Servers & Services.
Lees meer >
27 maart 2017
Het is vrijwel onmogelijk om alle Office 365 updates bij te houden. Advantive helpt je. Iedere maand delen we de belangrijkste Office 365 highlights met je.
Lees meer >
23 maart 2017
Microsoft breidt continu de security opties uit. Advantive helpt je de beveiliging van Office 365 te vergroten.
Lees meer >
20 februari 2017
Het is vrijwel onmogelijk om alle Office 365 updates bij te houden. Advantive helpt je. Iedere maand delen we de belangrijkste Office 365 highlights met je.
Lees meer >
12 december 2016
Het is vrijwel onmogelijk om alle Office 365 updates bij te houden. Advantive helpt je. Iedere maand delen we de belangrijkste Office 365 highlights met je.
Lees meer >
28 november 2016
Met het behalen van deze Microsoft certificering laat Advantive zien op de hoogte te zijn van Microsoft solutions voor de onderwijssector en van de marktontwikkelingen.
Lees meer >
27 september 2016
Advantive is recent benoemd tot Sharegate Premium partner. Advantive is één van de weinige Sharegate Premium partners in de Benelux en beschikt over ruime kennis en ervaring.
Lees meer >
1 juli 2016
Microsoft heeft de functionaliteit van Office 365 uitgebreid met Planner. Het maakt het eenvoudiger om als team effectief samen te werken aan één of meerdere projecten.
Lees meer >
12 januari 2017
Cloudabonnementen van Microsoft kun je rechtstreeks bij Advantive aanschaffen incl. advies, implementatie en/of beheer.
Lees meer >