Microsoft Cloud licenties nodig?

Wij vinden het belangrijk, dat je als organisatie kiest voor de licentievorm die bij je past. Met de Microsoft cloud licentie checklist kun je zelf bepalen wat belangrijk is voor jouw organisatie.

Lees meer >

Office 365 en doorzoekbare PDF's

In deze blog wordt uitgelegd hoe je doorzoekbare PDF's in Office 365 en SharePoint maakt met Aquaforest Searchlight software.

Lees meer >

Hybride IT-beheer in de Cloud

Nieuwe vormen van leren en doceren vragen veel van je IT-omgeving. Hoe beheer je slim je on-premises en cloudomgeving? Dit stappenplan biedt het onderwijs inspiratie voor hybride IT-beheer in de Cloud.

Lees meer >

Office 365 verschillende versies

Verschillende Office 365 versies binnen 1 tenant beïnvloeden gebruikerservaring en beheer. Wat betekent dit voor jouw organisatie?

Lees meer >

Grip op je Microsoft licenties

Je wilt maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en grip op je licentiekosten. Advantive biedt je Microsoft licenties in een flexibel, maandelijks abonnement. Alle voordelen zijn voor je op een rij gezet.

Lees meer >

Skype: Het nieuwe communiceren

Skype for Business is een goede katalysator voor het nieuwe communiceren: betere bereikbaarheid medewerkers, ondersteunt het nieuwe werken, kennisdeling en samenwerking.

Lees meer >

Het verbindend vermogen van ICT

Veel organisaties worstelen met het vraagstuk: waar wordt welke informatie opgeslagen, wie is de eigenaar en hoe wordt het beheerd? Uitgangspunt is dat ICT ondersteunend werkt voor een organisatie.

Lees meer >

Azure Information Protection

In deze blog maak je kennis met Azure Information Protection en lees je hoe je Office 365 documenten met gevoelige informatie beter kunt beveiligen.

Lees meer >

Skype in het onderwijs

Studeren en doceren gebeurt steeds meer hybride: op locatie en online. Hoe organiseer je met Skype communicatie 2.0 in het onderwijs?

Lees meer >

PowerShell en IT-beheer

Met Microsoft PowerShell kun je scripts maken en complexe handelingen automatiseren. In deze blog maak je kennis met het maken van scripts en de voordelen.

Lees meer >

E-mailarchivering in Office 365

Slim archiveren van zakelijke e-mails? Blog over de voor- en nadelen van het archiveren van e-mails in Office 365 met Exchange Online Archiving.

Lees meer >

Microsoft Azure: klik aan, klik uit!

Wil je voor je datacenter naar gebruik betalen? In deze blog lees je meer over hoe het pay-per-use principe van Microsoft Azure werkt.

Lees meer >

Office 365 security tips

Met enkele aanpassingen van de standaard ingebouwde security opties in Office 365 kun je een betere beveiligingsgraad realiseren. In deze blog geef ik security tips voor Office 365.

Lees meer >

Stappenplan Microsoft Azure

Ben je van plan om naar Microsoft Azure te migreren? Dit stappenplan helpt je bij het aanwakkeren van de passie voor Microsoft Azure binnen je organisatie.

Lees meer >

Data Loss Prevention in Office 365

Hoe kun je als organisatie voorkomen dat bedrijfsgevoelige informatie per e-mail wordt verstuurd? Data Loss Prevention in Office 365 helpt je je securityniveau te verhogen.

Lees meer >

Stappenplan succes intranet

Het intranet is flink in ontwikkeling. Hoe zorg je ervoor dat je collega's het intranet echt gaan gebruiken? Dit stappenplan geeft je 5 tips voor een succesvol(ler) intranet.

Lees meer >

IT-innovatie in het onderwijs

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Hoe maakt u als onderwijsinstelling nu slimme keuzes? In deze blog wijs ik u op vijf aandachtspunten voor IT-innovatie in het onderwijs.

Lees meer >

Office 365 Secure Score

Security in Office 365 is vrij complex. Met Secure Score kun je zien wat jouw beveiligingsniveau is en wat je kunt doen om de beveiliging te verbeteren.

Lees meer >

Slimmer (samen)werken met Skype

Skype for Business maakt de belofte van slimmer (samen)werken echt waar. In deze blog benoem ik een aantal mogelijkheden van Skype for Business, die uw dagelijkse werk efficiënter, slimmer en leuker maken.

Lees meer >

Terugblik WPC 2016

Wat zijn laatste Microsoft trends en ontwikkelingen? Blog met highlights van het Microsoft Worldwide Partner Conference 2016: digitale transformatie, innovatie en security.

Lees meer >

Security zakelijk e-mailverkeer

Steeds vaker worden organisaties geconfronteerd met aanvallen via malware en virussen. Met Advanted Threat Protection kun je zakelijk e-mailverkeer beter beveiligen.

Lees meer >

donderdag 18 mei 2017

Seminar: Maak kennis met Microsoft Azure

Donderdagmiddag 18 mei 2017 vindt het seminar ‘Maak kennis met Microsoft Azure’ plaats. In twee uur tijd maak je kennis met de mogelijkheden van Microsoft Azure.

Lees meer >

donderdag 23 november 2017

Seminar: Mijn moderne werkplek

Donderdagmiddag 23 november 2017 vindt het seminar ‘Mijn moderne werkplek’ plaats. We bieden je inspiratie om jouw moderne werkplek te realiseren. Ben je er bij?

Lees meer >

Office 365 update - maart 2017

Het is vrijwel onmogelijk om alle Office 365 updates bij te houden. Advantive helpt je. Iedere maand delen we de belangrijkste Office 365 highlights met je.

Lees meer >

Security en Office 365

Microsoft breidt continu de security opties uit. Advantive helpt je de beveiliging van Office 365 te vergroten. Van het beveiligen van e-mail en werkplekken tot aan het voorkomen van datalekken, phishing, CFO-fraude en ransomware.

Lees meer >

Office 365 update - jan / feb 2017

Het is vrijwel onmogelijk om alle Office 365 updates bij te houden. Advantive helpt je. Iedere maand delen we de belangrijkste Office 365 highlights met je.

Lees meer >

Office 365 update - nov / dec 2016

Het is vrijwel onmogelijk om alle Office 365 updates bij te houden. Advantive helpt je. Iedere maand delen we de belangrijkste Office 365 highlights met je.

Lees meer >

Microsoft Authorized Education Partner

Met het behalen van deze Microsoft certificering laat Advantive zien op de hoogte te zijn van Microsoft solutions voor de onderwijssector en van de marktontwikkelingen.

Lees meer >

Advantive Cloud Solution Provider

Cloudabonnementen van Microsoft kun je rechtstreeks bij Advantive aanschaffen incl. advies, implementatie en/of beheer.

Lees meer >

Nieuwe website live!

Welkom op de volledig vernieuwde Advantive website! Leuk dat je even een kijkje komt nemen. We laten zien hoe we je kunnen ondersteunen en inspireren.

Lees meer >

IT-dienstverlener Advantive bestaat tien jaar

De afgelopen tien jaar is de organisatie uitgegroeid tot een toonaangevende IT-dienstverlener met een breed portfolio van diensten en producten.

Lees meer >

Microsoft kent Advantive zes keer gold en twee keer silver status toe

21 april 2016 - IT-dienstverlener Advantive behaalt dit jaar zes gold en twee silver statussen bij Microsoft. Het behalen van maar liefst acht certificeringen laat zien dat wij aan de strenge eisen van Microsoft voldoen.

Lees meer >

Office 365 Planner

Microsoft heeft de functionaliteit van Office 365 uitgebreid met Planner. Het maakt het eenvoudiger om als team effectief samen te werken aan één of meerdere projecten.

Lees meer >

Sharegate Premium Partner

Advantive is recent benoemd tot Sharegate Premium partner. Advantive is één van de weinige Sharegate Premium partners in de Benelux en beschikt over ruime kennis en ervaring.

Lees meer >

My Intranet offers business organizations a platform for interactive collaboration and communication

IT Service provider Advantive offers an ease-of-use platform with its new standard intranet solution. My Intranet facilitates communication and collaboration in a digital workplace.

Lees meer >