Microsoft Solutions Partner

Complete, innovatieve én strategische ICT-partner

Microsoft Solutions Partner Advantive

Zoek je een partner die je proactief ondersteunt om het meeste uit Microsoft cloud technologie te halen? Advantive is dé meest complete Microsoft Solutions Partner van Zuid-Nederland. We voldoen aan de strenge eisen en kwaliteitscriteria van Microsoft, en we zijn er om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Microsoft Solutions Partner

  • Opdrachtgever staat centraal
  • Strategisch sparringpartner
  • Veel Microsoft kennis en ervaring gebundeld in 1 organisatie
  • Betrokken en enthousiaste consultants
  • Van inspiratie naar slimme inzet Microsoft technologie

Wat is een Microsoft Solutions partner?

Als meervoudig gecertificeerd Microsoft Solutions Partner doorlopen we elk jaar opnieuw het certificeringstraject. Onze certificeringen zijn het resultaat van succesvolle projecten, uitgebreide examens en de expertise van onze consultants in specifieke Microsoft-technologieën.

Onze collega’s zijn Microsoft gecertificeerd en beschikken over uitgebreide Microsoft kennis en ervaring. We beschikken over het hoogste niveau van kennis en ervaring met Microsoft technologie.

Met een team van 40 enthousiaste en gecertificeerde collega’s weten wij onze opdrachtgevers in positieve zin te verrassen. Door onze brede kennis, ervaring én manier van (samen)werken. We zijn pragmatisch, klantgericht en hebben veel plezier in ons werk. Dat merk je vanaf het eerste contact. Samen met onze opdrachtgevers maken we van iedere opdracht een succes.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Strategisch sparringpartner

Bij ons ben je niet zomaar een klant, je bent een partner met wie we samen bouwen aan de toekomst. Samen ontdekken we de kracht van Microsoft-technologie en hoe dit jouw organisatie naar een volgend niveau kan tillen. We geven je een eerlijk en helder advies, altijd afgestemd op wat jouw organisatie écht nodig heeft. Samen duiken we in de wereld van Microsoft-technologie om te zien hoe dit de groei en ontwikkeling van jouw organisatie en team kan versnellen. Verwacht van ons een oprecht advies over wat wel of juist niet verstandig is om in jouw organisatie te implementeren.

Kennispartner

Dagelijks realiseren we innovatieve oplossingen op basis van Microsoft technologie. Tevens beheren, monitoren en beveiligen we 24/7 de Microsoft (cloud) omgeving voor onze opdrachtgevers. We hebben veel kennis, diensten en producten in 1 organisatie gebundeld. Voorbeelden hiervan zijn: adoptie & change, productivity, infra, managed services, security, data & AI. Het proactief delen van deze kennis is een cruciaal onderdeel van onze samenwerking. We houden je op de hoogte van de nieuwste Microsoft-ontwikkelingen.

Microsoft Solutions Partner
Advantive Soc

Microsoft inspiratiesessies

Wil je de mogelijkheden van de Microsoft cloud optimaal benutten? Wil je slimmer en veiliger hybride (samen)werken? Of wil je je bedrijfsvoering verder digitaliseren, automatiseren én optimaliseren?

Op basis van een inspiratiesessie laten we je aan de handig van concrete praktijkvoorbeelden kennismaken met de kracht van bijvoorbeeld Microsoft 365, Microsoft Teams, Microsoft Viva, Microsoft Copilot en het Microsoft Power Platform.

Contact opnemen

     Joep Fijen - profielfoto rondje   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.