Waarom Advantive?

Maak kennis met The Advantive Way

The Advantive Way

Advantive is de meest complete Microsoft Solutions Partner van Zuid-Nederland. Met een team van 40 gedreven en gecertificeerde collega’s weten wij organisaties met Microsoft technologie op voorsprong te zetten. We leven met ons hoofd in de cloud en met beide voeten op de grond. Samen werken we hard en met plezier om onze opdrachtgevers te verrassen met duurzame en innovatieve oplossingen. Iedere dag weer.

Waarom Advantive?

  • Opdrachtgever staat centraal
  • We streven naar een strategisch partnership
  • We maken onze beloftes waar
  • Korte lijnen en maximale flexibiliteit
  • Overtreffen van verwachtingen

Klantgericht en enthousiaste aanpak

Onze klantgerichte en enthousiaste aanpak wordt gewaardeerd. We zijn uitgegroeid tot een toonaangevende ICT-dienstverlener met een breed portefeuille van diensten en producten. We bieden onze opdrachtgevers een totaaloplossing en fungeren als strategisch partner op Microsoft gebied. We hebben veel diensten en producten gebundeld in 1 organisatie. Voorbeelden hiervan zijn: adoptie & change, productivity, infra, managed services, security, data, BI en AI.

Onze ambitie

Onze ambitie is om het iedere dag beter te doen. We dragen actief bij aan groei van mensen, de maatschappij en het milieu door onze manier van ondernemen. 

We gaan op een positieve manier met de mensen en de wereld om ons heen om. We denken hierbij ook aan de volgende generatie.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Strategisch kennispartner

Technologische ontwikkelingen gaan snel. Medewerkers stellen steeds hogere eisen aan hun werkplek en apps. Dit vraagt om up-to-date kennis en het actief volgen en toepassen van nieuwe technologische ontwikkelingen. 

Als Microsoft Solutions Partner volgen we deze ontwikkelingen op de voet. Onze kennis is up-to-date. We vertalen nieuwe ontwikkelingen in pragmatische adviezen. Hier zijn we dagelijks mee bezig. 

Vanuit onze expertrol ondersteunen we organisaties bij het realiseren van ICT-visie en -beleid. We helpen je bij het maken van de juiste beleidskeuzes. Dit is een belangrijk component van ons partnership.

adoptie en change
Advantive Soc

Wat is jouw uitdaging?

 We zijn oprecht geïnteresseerd in jouw uitdagingen. We denken op een pragmatische manier met je mee en gaan voor de best passende en kostenefficiënte oplossing voor jouw organisatie. 

Maar nog belangrijker: we zorgen ervoor dat je medewerkers de nieuwe manier van werken begrijpen en succesvol toepassen. 

Deel je uitdaging(en) met ons en we verrassen je met innovatieve én duurzame oplossingen!

Contact opnemen

     Joep Fijen - profielfoto rondje   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.