Microsoft cloud

Slimmer, sneller, veiliger en productiever werken in de Microsoft cloud

Waarom Microsoft cloud?

Steeds meer organisaties maken de overstap naar de Microsoft cloud. Voordelen als veiligheid, schaalbaarheid, flexibiliteit (kosten)efficiency en productiviteit maken de cloud bijzonder aantrekkelijk. Het biedt organisaties uitgebreide mogelijkheden voor hybride werken, innovatie en digitalisering.

Microsoft 365

Microsoft 365

Wil je de mogelijkheden van Microsoft 365 optimaal benutten? Onze consultants geven je graag advies en ondersteuning.

Microsoft Teams

adoptie Microsoft Teams
Wil je de mogelijkheden van Microsoft Teams optimaal benutten? Onze Teams experts bieden je graag inspiratie, trainingen en ondersteuning.

Microsoft Viva

Microsoft Viva

Microsoft Viva is een compleet Employee Experience Platform. Het is een waardevolle aanvulling op het hybride werken.

Azure Virtual Desktop

Virtual Desktop

Advantive ondersteunt je organisatie bij de implementatie, introductie, beheer en beveiliging van Azure Virtual Desktop.

Microsoft Azure

Azure beheer

Hoe zet je Microsoft Azure kostenefficiënt en innovatief in? Onze Microsoft cloud consultants bieden je graag inspiratie.

Power Platform

Power Platform

Wil je de volgende stap maken op het gebied van digitalisering? Microsoft Power Platform biedt je organisatie ongekende mogelijkheden. 

Wat is de Microsoft cloud?

De Microsoft cloud is een verzamelnaam voor de verschillende clouddiensten van Microsoft. Voorbeelden hiervan zijn: Microsoft Azure, Microsoft 365, Microsoft Viva, Microsoft Teams, Azure Virtual Desktop en het Power Platform.

Dankzij innovatieve technologieën in de Microsoft cloud is jouw ICT-infrastructuur up-to-date en veilig. Bovendien is het eenvoudig om op- en af te schalen in capaciteit. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over dure hardware investeringen, crashen van servers en capaciteitsproblemen. Bovendien betaal je de Microsoft cloud naar gebruik. Hiermee biedt de cloud jouw organisatie enorme flexibiliteit en blijf je grip houden op je ICT-kosten.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Wat is Microsoft Cloud

Wat zijn de voordelen van de Microsoft cloud?

Met de Microsoft cloud beschik je over ongekende mogelijkheden om jouw organisatie en medewerkers wendbaarder te maken, waardoor je nog slimmer kunt inspelen op veranderingen en nieuwe kansen. De Microsoft cloud: de basis voor jouw digitale ambities en manier van (samen)werken!

Een moderne werkplek op basis van de Microsoft cloud biedt medewerkers uitgebreide functionaliteit om nog slimmer, prettiger en veiliger (samen) te werken. Je hebt met de Microsoft cloud alleen nog een device en een internetverbinding om je werk te kunnen doen. Via Microsoft Teams werk je eenvoudig samen. Een persoonlijke landingspagina biedt iedereen een persoonlijk vertrekpunt voor de werkdag. Via een onboarding hub geef je iedere (nieuwe) medewerker een vliegende start.

De Microsoft cloud stelt organisaties in staat om een sterke digitale strategie vorm te geven. Dankzij de Microsoft cloud kunnen medewerkers altijd, overal en op ieder device veilig (samen)werken. Hierbij is de continuïteit van je bedrijfsvoering altijd gewaarborgd. Bovendien kun je met de Microsoft cloud eenvoudig bedrijfsprocessen en routinematige taken automatiseren. Hierdoor wordt het werk voor collega’s aantrekkelijker en realiseer je kosten- en tijdsbesparingen.

De volgende stap die veel organisaties nu maken, is de stap naar datagedreven werken. De Microsoft cloud heeft alle functionaliteit die nodig is om dit goed en veilig te faciliteren: van dataopslag en dataverrijking tot aan data insights en reporting. Via dashboards weet je precies hoe jouw organisatie er op ieder gewenst gebied ervoor staat en ervoor komt te staan. Je kunt zelfs trends voorspellen op basis van data.

 

Contact opnemen

     WillemJan van Laarhoven   

Willemjan van Laarhoven

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 158 937 55  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.