Microsoft 365

De complete en veilige basis voor de moderne werkplek

Microsoft 365 beheer & ondersteuning

Wil je de mogelijkheden van Microsoft 365 optimaal benutten? Wil je altijd en overal op een veilige manier toegang tot je Office apps? Onze consultants geven je graag advies en ondersteuning.

De voordelen van Microsoft 365

  • Digitale werkplek
  • Op ieder device altijd en overal (samen)werken
  • Optimale security
  • Uitgebreide mogelijkheden
  • Vast bedrag per gebruiker per maand

Wat is Microsoft 365?

Microsoft 365 is een online softwareoplossing voor e-mail, documentopslag en samenwerken. Het biedt uitgebreide mogelijkheden voor online communiceren en vergaderen en (samen)werken. Bovendien geeft het je toegang tot alle Office apps, zoals Outlook, Microsoft Teams, Microsoft Viva, SharePoint Online, OneDrive en Office Online. Advantive ondersteunt organisaties bij het inrichten, beveiligen en beheren van Microsoft 365.

De basis voor hybride werken

Microsoft 365 biedt je alle tools die je nodig hebt om efficiënt en prettig (samen) te werken vanaf ieder device. Het ondersteunt telefoneren, online vergaderen en chatten. Daarnaast werk je in realtime samen aan offertes of presentaties. Het is niet meer nodig om documenten te mailen, versies te beheren en te wachten op een reactie. Het biedt je een solide basis voor het hybride werken. De Microsoft oplossing faciliteert de nieuwe manier van werken. Thuis, bij de klant of onderweg. Het vergroot de productiviteit en efficiency van je medewerkers. Zonder dat je je zorgen hoeft te maken over performance of security.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Gegevens veilig in de Microsoft cloud

Microsoft 365 voldoet aan de hoogste security standaarden. Het bevat uitgebreide security mogelijkheden om je (bedrijfs)gegevens nog beter te beschermen. Door het nemen van de juiste veiligheidsmaatregelen help je je medewerkers veilig (samen) te werken. Multi-factor authenticatie, een geavanceerd wachtwoordbeleid, spam en virus bescherming, het signaleren van cyberdreigingen en het toepassen van encryptie zijn hier slechts een paar voorbeelden van. 

Het is wel belangrijk om de beveiliging goed in te richten. Onze consultants helpen je hier graag bij. Eenmaal goed ingericht, voldoe je aan geldende wet- en regelgeving (zoals AVG en ISO) en kun je veilig thuiswerken faciliteren.

modern datacenter
Microsoft 365 moderne werkplek

Microsoft 365 abonnement

Microsoft 365 neem je af als een abonnement. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar. Op basis van de wensen en (security)eisen van je organisatie en medewerkers, bepaal je welk abonnement het beste bij je medewerkers past. Dit kan per functie verschillen.

Microsoft breidt de mogelijkheden van Microsoft 365 continu uit. Je beschikt over de laatste security updates en versies van Office, SharePoint, OneDrive en Microsoft Teams. De digitale werkplekken van je medewerkers zijn altijd up-to-date.

Contact opnemen

      Chris Munten   

Chris Munten

Business consultant

+31 88 20 20 520 +31 6 402 314 45 [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.