Werken in de cloud

Altijd en overal (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg

Veilig werken in de (Microsoft) cloud

Wat zijn de mogelijkheden van werken in de cloud voor jouw organisatie? Hoe realiseer je een hybride werkplek? Onze Microsoft cloud consultants delen graag hun praktijkervaringen en adviezen met je.

De voordelen van werken in de cloud

  • Tevreden medewerkers
  • Altijd en overal (samen)werken
  • Veilig en betrouwbaar
  • Maandelijks betaalmodel
  • Optimale aandacht voor security, performance en back-up

Wat is werken in de cloud?

Werken in de cloud betekent dat je vanaf ieder device altijd en overal kunt (samen)werken en toegang hebt tot je applicaties. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Dit is op verschillende manieren te realiseren. We kijken hierbij wat het beste past bij je organisatie, medewerkers, manier van (samen)werken en (toekomstige) ICT-plannen.

We zorgen ervoor dat je cloud werkplek voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden. Daarnaast verzorgen we het (complete) werkplekbeheer en de -beveiliging. Werken in de cloud maken we voor opdrachtgevers mogelijk met een moderne werkplek of een virtuele werkplek. 

Werken in de cloud met de moderne werkplek

De moderne werkplek is een digitale en veilige werkplek op basis van Microsoft 365 en Windows 10/11. De moderne werkplek is afgestemd of de wensen en eisen van de medewerkers binnen je organisatie. Het geeft je altijd en overal toegang tot al je benodigde applicaties en (bedrijfs)data. Daarnaast biedt het uitgebreide ondersteuning voor online (samen)werken, vergaderen en communiceren. Je bent flexibel waar, wanneer en op welk device (laptop of smartphone) je werkt. Dit draagt bij aan je efficiency en productiviteit.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Virtuele vs moderne werkplek

Een virtuele werkplek lijkt veel op de moderne werkplek. Het grote verschil is dat de virtuele werkplek zich bevindt in een afgeschermde en gecontroleerde omgeving. Alle applicaties en (bedrijfs)data bevinden zich op 1 centrale plek in de Microsoft cloud. 

We bieden organisaties met Azure Virtual Desktop een virtuele werkplek. Medewerkers beschikken over een virtuele Windows 10 of Windows 11 desktop, Microsoft 365 en virtuele apps. 

De virtuele werkplek ondersteunt online (samen)werken, vergaderen en communiceren. Medewerkers zijn flexibel waar, wanneer en op welk device ze werken. Ze kunnen vertrouwen op goede performance en optimale beveiliging.

moderne werkplek
werken in de cloud

Inspiratie en advies

Wil je meer weten over werken in de cloud? Wil je weten hoe je je medewerkers veilig vanuit huis en onderweg kunt laten werken? Laat het ons weten

We bieden je graag inspiratie, advies en ondersteuning.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.