Datacenter migratie

Slimme, snelle en veilige migratie van jouw datacenter naar Microsoft Azure

Datacenter migratie ondersteuning

Datacenter migratie ondersteuning nodig? Wil je weten hoe je je datacenter slim en veilig naar de Microsoft cloud migreert? Onze Microsoft cloud consultants zorgen voor een snelle en vlekkeloze datacenter migratie.

De voordelen van datacenter migratie

  • Gefaseerde aanpak
  • Toekomstbestendig datacenter
  • De hoogste security en compliance standaarden
  • Geen investeringen in hardware meer nodig
  • Slimme en veilige migratie

Waarom een datacenter migratie?

Voor vrijwel iedere organisatie is de ICT-omgeving van cruciaal belang. Mede door de snelle technologische ontwikkelingen, zijn flexibiliteit en strategische wendbaarheid cruciaal om succesvol te blijven. Dit vereist een datacenter dat betrouwbaar, flexibel en veilig is. Is jouw ICT-omgeving optimaal beveiligd en kostenefficiënt ingericht in een betrouwbaar datacenter? Biedt het de flexibiliteit en schaalbaarheid die je nodig hebt? Er zijn tal van redenen om op korte termijn te migreren naar de cloud.

Steeds meer organisaties kiezen voor een gefaseerde aanpak naar de cloud, waarbij ze beginnen met een gedeeltelijke migratie naar Microsoft Azure en een hybride ICT-omgeving creëren. Onze Microsoft cloud consultants helpen je te bepalen wat het beste aansluit bij jouw organisatie en ambities.

Ook wordt er steeds vaker gekozen om het datacenter al gedeeltelijk naar Microsoft Azure te migreren en te werken met een hybride ICT-omgeving. Onze Microsoft cloud consultants kijken wat het beste bij jouw organisatie en ambities past.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

De kracht van een datacenter in de cloud

Op basis van onze bewezen en gestructureerde aanpak migreren we in 4 fases jouw datacenter op een slimme en veilige manier naar de Microsoft cloud. In de eerste stap ‘cloud datacenter strategie‘ is er een design gemaakt voor het nieuwe datacenter. Op basis van dit design realiseren we een toekomstbestendige en veilige inrichting van Microsoft Azure. We maken hierbij gebruik van Azure Landing Zones. Zijn er virtuele werkplekken gewenst? Dan zorgen we ook voor de inrichting van Azure Virtual Desktop.

Vervolgens migreren we je huidige datacenter inclusief servers, applicaties en workloads naar Microsoft Azure. Onze projectmanager begeleidt de gehele migratie: van voorbereiding en inrichting tot aan migratie, livegang en nazorg. Er wordt veel aandacht aan heldere afstemming en communicatie met jouw organisatie en collega’s. We zorgen dat de primaire processen geen hinder van de migratie ondervinden. Het resultaat is een geruisloze en veilige migratie naar Microsoft Azure.

Cloud - Strategie
Cloud Regie

Direct meer weten?

Wil je meer weten over het migreren van je datacenter naar de cloud? Laat het ons weten. Onze Microsoft cloud consultants kijken wat het beste bij jouw organisatie(wensen) past. Vervolgens bepalen we de gewenste architectuur, security baseline, inrichting en migratieaanpak en -planning. Je weet precies waar je aan toe bent. We begeleiden je organisatie stap voor stap naar het nieuwe datacenter. Het resultaat is een kostenefficiënte en toekomstbestendige datacenter migratie.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.