Adoptie en change

Succesvolle introductie van Microsoft 365 in jouw organisatie

Adoptie en change management met Advantive

Adoptie en change management leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van een ICT-project. Wil je weten hoe we jouw collega’s een vliegende start bezorgen?

De voordelen van adoptie & change management

  • Succesvolle ICT-projecten
  • Betrokken medewerkers
  • Productiviteitsboost
  • Efficiënter (samen)werken
  • Vergroten werkplezier

Bewezen adoptie & change management strategie

Adoptie en verandermanagement zijn cruciaal voor het succes van je organisatie. Digitalisering gaat op dit moment in een razendsnel tempo. Organisaties kiezen voor een bredere inzet van Microsoft 365 ter ondersteuning van het hybride (samen)werken.

Hoe zorg je voor draagvlak voor Microsoft cloud projecten? En hoe zorg je ervoor dat je collega’s nieuwe technologie, zoals Microsoft 365 en Microsoft Teams, slim (blijven) gebruiken en de voordelen ervaren?

Zonder een goede begeleiding en het geven van vertrouwen, kunnen medewerkers overweldigd raken door de talloze mogelijkheden. Onze PROSCI en Microsoft gecertificeerde consultants bieden je de gewenste ondersteuning. We besteden hierbij aandacht aan governance, communicatie, training en gedragsverandering. 

Op basis van een intake / kennismakingsgesprek maken we een op maat adoptieprogramma voor jouw organisatie en medewerkers.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Welk onderdeel van Microsoft 365 gebruik je wanneer en waarvoor?

Microsoft 365 biedt talrijke apps en meer dan 1.400 functionaliteiten. Welk onderdeel van Microsoft 365 gebruik je wanneer en waarvoor? En hoe zorg je voor het veilig opslaan en het veilig (extern) delen van gegevens? 

Het is voor medewerkers onmogelijk om altijd de juiste keuzes te maken. Onze consultants helpen je hierbij. We bieden je organisatie verschillende trainingen en workshops, zoals een Microsoft 365 governance workshop

Op basis van de workshop maken we een uitgebreid en op maat governance plan voor jouw organisatie. Op deze manier beschikt je organisatie over heldere (werk)afspraken en richtlijnen voor een veilig en slim gebruik van Microsoft 365.

adoptie en change
adoptie en change

De kracht van adoptie

Microsoft 365 wordt continu uitgebreid met nieuwe mogelijkheden. De kracht van adoptie is dan ook dat je er continu voor zorgt, dat medewerkers op een prettige en veilige manier blijven (samen)werken en slim gebruikmaken van de nieuwe opties. We blijven dan ook de adoptiegraad van medewerkers meten. Met behulp van bijvoorbeeld trainingen, inspiratiesessies en het delen van tips & tricks houden we de kennis en vaardigheden van medewerkers up-to-date. Zo zorgen we ervoor dat het gebruik van Microsoft 365 succesvol is én blijft.

Contact opnemen

      Chris Munten   

Chris Munten

Business consultant

+31 88 20 20 520 +31 6 402 314 45 [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.