Branches

Ontdek de branches waarin we actief zijn

Onze branches

Advantive is actief in de meest uiteenlopende branches. In onze praktijk blijkt dat veel ICT-vraagstukken brancheoverstijgend zijn. Met onze specialistische Microsoft kennis weten wij vrijwel iedere organisatie op voorsprong te zetten. Onze consultants bieden je graag inspiratie en ondersteuning.

Waarom Advantive?

  • Meervoudig Microsoft Solutions partner
  • Brede branchekennis en -ervaring
  • Succesvol toepassen van best practices in jouw branche
  • Focus op slimme inzet Microsoft technologie
  • Enthousiaste en gecertificeerde consultants die jouw organisatie op voorsprong zetten

Vergroot het succes in jouw branche

Er wordt tegenwoordig steeds meer gevraagd van de IT-afdeling binnen een organisatie. Digitale transformatie, (proces)automatisering, AI, hybride werken en de moderne werkplek zijn hier slechts een paar voorbeelden van. In de onderwijssector bijvoorbeeld, helpen wij bij het opzetten van onderwijs op afstand, terwijl we voor de zorgsector een veilige zorgwerkplek realiseren.

Ook zien we steeds meer vraag naar meer mogelijkheden voor (online) samenwerking en het gebruik van nieuwe technologie. Een voorbeeld hiervan is onze samenwerking met PSV. Dankzij de implementatie van Microsoft Teams wordt samenwerken, informatievastlegging en kennisborging nog beter gefaciliteerd. Daarnaast hebben onze consultants geholpen bij de transitie naar datagedreven werken en de realisatie van een fysio app.

We ondersteunen actief organisaties in het onderwijs, zorg, zakelijke dienstverlening, overheid, industrie en woningcorporatiesector. We passen onze diensten aan op de unieke behoeften van elke sector, met een sterke focus op innovatieve oplossingen, zoals Microsoft cloud technologie en kunstmatige intelligentie (AI). Met onze passie voor technologie en innovatie zijn we er om jouw organisatie te inspireren en te ondersteunen om de volgende stap te kunnen maken.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Jouw ICT-infrastructuur als basis voor succes

Voor alles heb je een goede basis nodig. Dit geldt ook voor je ICT. Digitale transformatie vindt bij al onze relaties in iedere branche plaats. Het vraagt veel van je ICT-infrastructuur en van je medewerkers. Toegang, security, compliance, analysemogelijkheden, integratie en hybride werken moeten simpelweg goed geregeld zijn. Het wordt pas geadopteerd als medewerkers betrokken en ondersteund worden in efficiëntie en gebruiksgemak. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. En daar hebben wij ervaring mee. Samen met jou realiseren we een schaalbare en toekomstbestendige ICT-infrastructuur, waarmee je je huidige en toekomstige bedrijfs- en ICT-doelstellingen kunt verwezenlijken.

modern datacenter
Foto 3 Branches

Inspiratie en advies

Wij helpen je om de prioriteiten te bepalen en jouw ICT-strategie waar te maken. Onze consultants denken graag met je mee. Dit doen we op een pragmatische en inspirerende manier. Op basis van jouw strategie en budget maken we slimme ICT-keuzes.

Ook kunnen we je simpelweg ontzorgen en/of jouw ICT-team met extra kennis versterken. We kunnen je ondersteunen bij het beheer en support hiervan of dit zelfs volledig voor je uit handen nemen. Dat geeft jou de ruimte om jouw organisatie beter te ondersteunen en te innoveren. En dat houdt jouw organisatie slagvaardig. We helpen je om onderscheidend te zijn én te blijven in jouw branche.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Contact opnemen

     Joep Fijen - profielfoto rondje   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.