Branches

Ontdek de branches waarin we actief zijn

Onze branches

Heb je een ICT-uitdaging? Wil je weten welke ICT-strategie we in jouw branche toepassen? Onze consultants bieden je graag inspiratie en ondersteuning.

Waarom Advantive?

  • Meervoudig Microsoft Gold partner
  • Brede branchekennis en -ervaring
  • Succesvol toepassen van best practices in jouw branche
  • Focus op slimme inzet Microsoft technologie
  • Enthousiaste en gecertificeerde consultants die jouw organisatie op voorsprong zetten

Waarmee kunnen we je helpen?

Advantive is actief in de meest uiteenlopende branches. In onze praktijk blijkt dat veel ICT-vraagstukken brancheoverstijgend zijn. Met onze specialistische Microsoft kennis weten wij vrijwel iedere organisatie op voorsprong te zetten. Wij delen graag onze best practices met jou.

Vergroot het succes in jouw branche

Er wordt tegenwoordig steeds meer gevraagd van de IT-afdeling binnen een organisatie. Digitale transformatie, hybride werken en de moderne werkplek zijn hier slechts een paar voorbeelden van. Ook de business heeft steeds meer vraag naar meer mogelijkheden voor (online) samenwerking. Hoe ga je hier als organisatie mee om? Wij helpen je om de juiste koers te bepalen. Samen maken we slimme keuzes om met ICT het succes van jouw organisatie in jouw branche te vergroten. We ondersteunen actief organisaties in het onderwijs, zorg, zakelijke dienstverlening, overheid, industrie en woningcorporatiesector.

Jouw ICT-infrastructuur als basis voor succes

Voor alles heb je een goede basis nodig. Dit geldt ook voor je ICT. Digitale transformatie vindt bij al onze relaties in iedere branche plaats. Het vraagt veel van je ICT-infrastructuur en van de gebruikers. Toegang, security, analysemogelijkheden, integratie en hybride werken moeten simpelweg goed geregeld zijn. Het wordt pas geadopteerd als de gebruikers betrokken en ondersteund worden in efficiëntie en gebruiksgemak. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. En daar hebben wij ervaring mee. Samen met jou realiseren we een schaalbare en toekomstbestendige ICT-infrastructuur, waarmee je je huidige en toekomstige bedrijfs- en ICT-doelstellingen kunt verwezenlijken.

 

Foto 3 Branches

Inspiratie en advies

Wij helpen je om de prioriteiten te bepalen en jouw ICT-strategie waar te maken. Onze consultants denken graag met je mee. Dit doen we op een pragmatische en inspirerende manier. Op basis van jouw strategie en budget maken we slimme ICT-keuzes.

Ook kunnen we je simpelweg ontzorgen en/of jouw ICT-team met extra kennis versterken. We kunnen je ondersteunen bij het beheer en support hiervan of dit zelfs volledig voor je uit handen nemen. Dat geeft jou de ruimte om jouw organisatie beter te ondersteunen en te innoveren. En dat houdt jouw organisatie slagvaardig. We helpen je om onderscheidend te zijn én te blijven in jouw branche.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Contact opnemen

     Joep Fijen   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  joep.fijen@advantive.nl
 
 

Wat doen we nog meer?

Modern datacenter

Modern datacenter

Een modern datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Oplossingen

onze oplossingen

Maak kennis met de innovatiekracht en toegevoegde waarde van de Microsoft cloud voor jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.