Onderwijs

Onderwijs & ICT-ondersteuning

Voor onderwijsinstellingen is het maken van slimme ICT-keuzes essentieel voor zowel onderwijskwaliteit als veiligheid. Advantive ondersteunt dagelijks een groot aantal onderwijsinstellingen, niet alleen als adviseur maar ook als beheerder van hun ICT-infrastructuur. Samen zorgen we ervoor dat iedereen in het onderwijs – van medewerkers tot studenten – optimale ICT-ondersteuning krijgt. 

Voordelen voor het onderwijs

  • Slimme inzet van ICT in het onderwijs
  • Realiseren van onderwijs op afstand
  • Veilig (samen)werken
  • Gepersonaliseerd onderwijs
  • Focus op onderwijsinnovatie

Slimme inzet van ICT in het onderwijs

De onderwijswereld is volop in beweging, mede dankzij digitalisering en een slimme inzet van nieuwe technologieën zoals AI. Als Microsoft Solutions Partner begeleiden we onderwijsinstellingen bij het maken van toekomstbestendige ICT-keuzes met een focus op veiligheid en bescherming van privacy.

Microsoft Educatie

Microsoft Educatie biedt op maat gemaakte tools om het onderwijs steeds verder te verbeteren. Microsoft Teams voor Onderwijs’ bevordert de samenwerking en communicatie, ideaal voor virtuele lessen en online teamwork. ‘Microsoft 365 Education’ omvat essentiële onderwijstools zoals Word en Excel. Met ‘Copilot voor Microsoft 365‘ brengen we AI naar het onderwijs. Advantive biedt onderwijsinstellingen inspiratiesessies en intensieve ondersteuning om met deze oplossingen aan de slag te gaan.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

AI en het onderwijs

AI draagt bij aan een verdere ontwikkeling van het onderwijs. Door het gebruiken van AI-technologieën kunnen docenten niet alleen efficiënter werken, maar ook een interactieve en persoonlijke leeromgeving creëren. Terwijl we deze technologische vooruitgang in het onderwijs toepassen, moeten we ons ook bewust zijn van de verantwoordelijkheden die het met zich meebrengt. Een toekomst waarin AI en onderwijs samengaan, biedt enorme mogelijkheden voor docenten en leerlingen. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan het onderwijs, waardoor we nog beter in staat zijn om leerlingen voor te bereiden op de toekomst.

Investeren in de toekomst

Het voorbereiden van studenten op een digitale toekomst is cruciaal voor onderwijsinstellingen. Na hun opleiding moeten studenten immers klaar zijn voor verdere studies of een carrière in onze digitale wereld. Het ontwikkelen van digitale vaardigheden is hierbij van essentieel belang.

Microsoft technologie helpt bij het versterken van vaardigheden in communicatie, samenwerking, organisatie en planning. Deze tools maken werken in de cloud eenvoudiger, zowel op school, thuis als tijdens stages.

productivity
foto 3 onderwijs

Wat is jouw ICT-uitdaging?

Advantive ondersteunt dagelijks onderwijsinstellingen op het snijvlak van onderwijsinnovatie en ICT. We bieden complete Microsoft ondersteuning: van advies en implementatie tot aan security, beheer en trainingen.

Wij helpen onderwijsprofessionals om effectief en veilig met de Microsoft-suite te werken. Deel jouw ICT-uitdaging met ons voor advies en ondersteuning.

Contact opnemen

     WillemJan van Laarhoven   

Willemjan van Laarhoven

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 158 937 55  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.