Onderwijs

Onderwijs & ICT-ondersteuning

Hoe maak je als onderwijsinstelling slimme ICT-keuzes? Hoe waarborg je de privacy en security? Onze consultants ondersteunen dagelijks een groot aantal onderwijsinstellingen. Samen zorgen we ervoor dat medewerkers, docenten en studenten de gewenste ICT-ondersteuning krijgen.

Voordelen voor het onderwijs

  • Slimme inzet van ICT in het onderwijs
  • Realiseren van onderwijs op afstand
  • Veilig (samen)werken
  • Gepersonaliseerd onderwijs
  • Focus op onderwijsinnovatie

Slimme inzet van ICT in het onderwijs

De coronacrisis heeft een grote impact op het onderwijs op het onderwijs gehad. In korte tijd is er veel veranderd. Onderwijsinstellingen hebben de stap naar onderwijs op afstand weten te maken. Dit vraagt om een slimme en veilige inzet van ICT. Maar hoe maak je als onderwijsinstelling nu de volgende stap? En hoe waarborg je de privacy en security? Advantive is Microsoft Gold Partner en Microsoft Authorized Education Partner. We ondersteunen een groot aantal onderwijsinstellingen dagelijks op ICT-gebied.

Microsoft Educatie

Onderwijsinstellingen hebben een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en veilige werkomgeving nodig, waarin de juiste (leer)hulpmiddelen worden aangeboden. Deze omgeving moet het leerproces ondersteunen en faciliteren. Microsoft technologie biedt je hiervoor ongekende mogelijkheden. Denk aan de gratis tools, zoals Microsoft 365 en Microsoft Teams. Advantive helpt je bij het realiseren van een solide en veilige Microsoft omgeving. We ondersteunen je bij het maken van de juiste keuzes. Voor nu en voor de toekomst.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Investeren in de toekomst

Onderwijsinstellingen moeten de nieuwe technologie niet alleen weten te omarmen, maar ook over kunnen brengen op hun studenten. Zij moeten immers na het afronden van hun opleiding succesvol verder kunnen studeren en/of aan de slag kunnen in onze digitale maatschappij. Onderwijsinstellingen hebben de taak om jongeren voor te bereiden op de dynamische wereld waarin we digitaal leven, leren en werken. Uitdagingen zijn talentontwikkeling, differentiatie van het leren, gepersonaliseerd onderwijs en onderwijs op afstand.

Een slimme inzet van Microsoft technologie biedt je hiervoor uitgebreide ondersteuning:

  • Het helpt leerlingen en studenten om moderne vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van communicatie, samenwerking en probleemoplossing.
  • Microsoft biedt een scala aan tools en applicaties die de grenzen van het klaslokaal verleggen en effectief samenwerken in de cloud mogelijk maken.
  • Leren en werken is niet meer gebonden aan tijd, locatie en grenzen.
productivity
foto 3 onderwijs

Wat is jouw ICT-uitdaging?

Advantive ondersteunt dagelijks onderwijsinstellingen op het snijvlak van onderwijsinnovatie en ICT. We bieden complete Microsoft ondersteuning: van advies en implementatie tot aan security, beheer en trainingen.

Daarnaast helpen we docenten en onderwijsondersteunend personeel om prettig en veilig met de (nieuwe) Microsoft suite te werken.

Wat is jouw ICT-uitdaging? Laat het ons weten! We bieden je graag advies en ondersteuning.

Contact opnemen

     WillemJan van Laarhoven   

Willemjan van Laarhoven

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 158 937 55  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.