Microsoft Copilot voor Microsoft 365

Jouw persoonlijke AI-assistent voor op het werk

Waarom Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot werkt naadloos samen met je vertrouwde Microsoft 365-apps, automatiseert jouw dagelijkse taken en komt met handige suggesties. Bespaar tijd en vergroot jouw creativiteit, terwijl je gegevens optimaal beschermd zijn. Ontdek hoe Copilot jouw persoonlijke AI-assistent wordt.

Voordelen Microsoft Copilot

  • Kostenbesparingen en efficiency
  • Automatisering
  • Intelligentie
  • Creativiteit
  • Veiligheid

Wat is Copilot voor Microsoft 365?

Microsoft Copilot voor Microsoft 365 is een een AI-gedreven persoonlijke assistent die naadloos integreert met je Microsoft 365-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, Viva en meer. Door gebruik te maken van grote taalmodellen (LLMs), integreert het je data met Microsoft Graph, waardoor het realtime intelligente assistentie biedt om je creativiteit, productiviteit en vaardigheden te verbeteren. Copilot is een private AI tool en beschermt je bedrijfsgegevens volgens Microsoft’s hoogste privacy- en beveiligingsstandaarden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Microsoft Copilot voor Microsoft 365 maakt jouw werkdag nog creatiever, productiever en inspirerender. Hier zijn enkele voorbeelden:

1. Complex werk vereenvoudigen: Of het nu gaat om het vinden van informatie, het maken van berekeningen, het vertalen van teksten, of het plannen van vergaderingen, Copilot is jouw persoonlijke assistent. Copilot doorzoekt al je gegevens – e-mails, documenten en het internet – en helpt je om complexe werkzaamheden sneller en slimmer uit te voeren.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

2. Slimme suggesties en automatisering: Verbeter je documenten, presentaties en e-mails met slimme suggesties van Copilot. Het automatiseert routinetaken zoals het invullen van formulieren, facturatie en agenda-updates.

3. Creativiteit vergroten: Met behulp van van OpenAI-modellen zoals GTP4 en DALL-E 3, helpt Copilot bij het genereren van unieke teksten, aantrekkelijke designs, en creatieve afbeeldingen, afgestemd op specifieke doelen en merkidentiteit. Je kiest voor jouw teksten zelf de gewenste tone of voice (formeel, professioneel of vriendelijk)

4. Samenwerking verbeteren: Copilot biedt uitgebreide mogelijkheden voor het verder stimuleren en verbeteren van samenwerking met mensen binnen en buiten je organisatie. Het is een waardevolle aanvulling op Microsoft Teams. Het bevordert de onderlinge samenwerking, maakt vergaderingen efficiënter en houdt je up-to-date over lopende projecten

5. Realtime ondersteuning: Copilot biedt je realtime intelligente ondersteuning en geeft je tips en suggesties om jouw werkzaamheden nog beter en slimmer uit te kunnen voeren. Het helpt je bij het continu verder verbeteren van jouw vaardigheden.

kunstmatige intelligentie AI
Microsoft copilot voor microsoft 365

Direct meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Copilot voor Microsoft 365 voor jouw organisatie en medewerkers? Neem contact met ons op voor inspiratie en ondersteuning bij de succesvolle implementatie van Copilot voor Microsoft 365 in jouw organisatie.

Contact opnemen

     Rick Deneer   

Rick Deneer

Teamlead Productivity

+31 88 20 20 520 +31 6 184 832 14 [email protected]

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.