Woningcorporaties

Woningcorporaties & ICT-ondersteuning

Hoe word je de digitale woningcorporatie van de toekomst? Hoe bescherm je je woningcorporatie tegen cybercrime en privacy risico’s? Advantive biedt je organisatie de gewenste ICT-ondersteuning. We helpen je om duurzame en toekomstbestendige keuzes te maken.

Voordelen voor woningcorporaties

  • Faciliteren hybride werken
  • Online (samen)werken en informatie delen
  • Voldoen aan BIV en AVG
  • Verdere verduurzaming en digitalisering dienstverlening
  • Slimme en duurzame inzet van Microsoft oplossingen

Digitale woningcorporatie van de toekomst

De digitalisering binnen woningcorporaties is in een stroomversnelling geraakt. Woningcorporaties faciliteren nu hybride werken, digitaliseren processen en ondersteunen online samenwerking. De vraag is: hoe maak je slimme ICT-keuzes? Advantive biedt uitgebreide ICT-ondersteuning aan woningcorporaties. Wij helpen je om strategische ICT-plannen te realiseren, gebruikmakend van de laatste technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie (AI). Samen transformeren we je organisatie tot een toekomstbestendige digitale woningcorporatie.

Security en informatiebeveiliging

Verdere digitalisering vraagt ook om extra security maatregelen voor informatiebeveiliging en privacy. Daarnaast moeten woningcorporaties voldoen aan de Baseline Informatiebeveiliging Corporaties (BIC) en AVG. Advantive is specialist op het gebied van Microsoft security. We bieden je medewerkers een veilige moderne werkplek en een veilige omgeving om altijd en overal (samen) te werken. Wij helpen je om de Microsoft omgeving te beschermen tegen bedreigingen van buiten en binnen af. Ons gezamenlijk doel is om de bedrijfscontinuïteit van je organisatie te waarborgen, je organisatie te beschermen tegen cybercrime en privacy risico’s tot een minimum te beperken.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Duurzame inzet van ICT

We zien dat steeds meer woningcorporaties zich richten op innovatie en verduurzaming. ICT kan hierin een belangrijke bijdrage leveren. Met onze duurzame en groene ICT-dienstverlening bereiden we woningcorporaties beter voor op de toekomst.

We ondersteunen woningcorporaties bij een slimme inzet van nieuwe technologie, het verder digitaliseren en automatiseren van de bedrijfsvoering en het reduceren van de CO2 footprint.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan adoptie en verandermanagement. We zorgen ervoor dat medewerkers de nieuwe ICT-mogelijkheden met plezier en succes gebruiken in hun dagelijkse werk.

Security icon 2
Foto 3 Bi en Data

Ambitie woningcorporatie waarmaken

Advantive ondersteunt woningcorporaties bij het realiseren van ambities en plannen.

Dankzij onze brede kennis en ervaring denken we proactief met je mee en helpen we je om je strategische ICT-doelstellingen waar te maken.

Wat zijn de uitdagingen en ambities van jouw woningcorporatie? Laat het ons weten en wij helpen je om met een duurzame en slimme inzet van ICT het verschil voor jouw organisatie, medewerkers en huurders te maken.

Contact opnemen

     Joep Fijen - profielfoto rondje   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  [email protected]
 
 

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.