Maak kennis met Microsoft’s New Commerce Experience (NCE) voor non-profit organisaties en educatie

Vanaf 1 maart 2024 introduceert Microsoft een vernieuwd licentiemodel, New Commerce Experience (NCE), voor non-profit organisaties en onderwijsinstellingen. In deze blog geven we je antwoord op de meest gestelde vragen.

1. Waarom introduceert Microsoft een nieuw licentiemodel?

De traditionele licentiemodellen van Microsoft waren vaak complex en moeilijk te begrijpen. Met NCE streeft Microsoft naar een vereenvoudigd en transparant model, waarbij organisaties kunnen kiezen tussen een jaarcontract of een flexibel maandelijks abonnement.

2. Wat verandert er precies?

Het huidige CSP programma word vanaf 1 juli 2024 automatisch omgezet naar NCE contracten. De nieuwe prijzen en de specifieke licenties voor de non-profit sector worden waarschijnlijk in maart 2024 bekendgemaakt.

3. Hoe lang zijn je huidige abonnementen nog geldig?

De huidige CSP-licenties zijn geldig voor een jaar vanaf de aanschafdatum. Alle licenties die vanaf 1 maart 2024 worden aangeschaft, vallen automatisch onder het NCE contract. Het is raadzaam de looptijd van je huidige licenties goed te controleren.

4. Welke NCE abonnementen zijn beschikbaar?

De specifieke abonnementen en prijzen worden vanaf 1 maart 2024 bekendgemaakt.

5. Hoe ondersteunt Advantive jou hierin?

Advantive staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste licentiekeuzes. We beginnen met een uitgebreide licentiescan om inzicht te krijgen in het gebruik van alle licenties binnen jouw organisatie. Vervolgens bepalen we samen welke licenties noodzakelijk zijn, hoe je kosten kunt besparen en welk model het beste past bij jouw organisatie.

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over New Commerce Experience voor non-profit of heb je ondersteuning nodig bij het maken van de juiste licentiekeuzes? Neem dan contact met ons op. Onze collega’s geven je graag advies en helpen je om slimme licentiekeuzes te maken.

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.