Azure managed services: continuïteit en zekerheid

Het functioneel beheer van Microsoft Azure is complex en iedere dag aan verandering onderhevig. Het vraagt om up-to-date, diepgaande kennis en het maken van de juiste keuzes. Iedere dag weer. Met het uitbesteden van het Microsoft Azure managed services aan Advantive versterk je direct je IT-organisatie. We bieden je de rust en ruimte om je IT-werkzaamheden succesvol uit te voeren en maximaal te profiteren van de voordelen van Microsoft Azure.

 Azure Managed Services voordelen:

  • Continuïteit van je Microsoft Azure omgeving
  • 9×5 of 24×7 toegang tot de servicedesk
  • Eigen service delivery manager / maandelijkse bespreking met als doel optimalisatie Microsoft Azure omgeving
  • Predictive en proactief monitoring van je Microsoft Azure omgeving
  • Uitgebreide Microsoft Azure expertise en kennis tot je beschikking

Advantive Managed Services en jouw organisatie

Je hebt je datacenter verplaatst naar de Cloud. Vaak heb je hier verschillende redenen voor: digitale transformatie ondersteunen, kosten besparen, schaalbaarheid en/of veiligheid vergroten. Advantive helpt organisaties op een pragmatische en succesvolle manier naar de Cloud. Eenmaal in de Cloud willen we je dat je organisatie optimaal profiteert van de voordelen van Microsoft Azure.

Vijf dagen per week van 8.30 – 17.30 uur kun je je technische en functionele vragen over Microsoft Azure stellen aan de servicedesk. Tevens is het mogelijk om 24×7 support af te nemen. Je kunt vertrouwen op continue monitoring en beheer van je Microsoft Azure omgeving.

Manage Azure door Advantive

Onze engineers zijn hoog opgeleid, Microsoft gecertificeerd en beschikken over up-to-date Microsoft Azure kennis. Zij zullen een waardevolle ondersteuning zijn voor je eigen IT-afdeling. Met manage Azure door Advantive besteed je het beheer uit aan gecertificeerde specialisten. Hierdoor beschik je over alle voordelen van een flexibel en voordelig cloud platform, inclusief optimaal beheer van Microsoft Azure.

Proactief Microsoft Azure advies

Wij zorgen voor de continuïteit van je Microsoft Azure omgeving en geven gevraagd en ongevraagd adviezen om je Azure omgeving optimaal te gebruiken. Hierbij streven we naar een goede performance en qua financiën naar een optimum. Dit bereiken we doordat we samen op regelmatige basis de omgeving en zijn componenten bespreken en mocht dit nodig zijn de omgeving aan te passen.

Meer informatie

Meer inspiratie
Met enkele aanpassingen van de standaard ingebouwde security opties in Office 365 kun je een betere beveiligingsgraad realiseren. Lees meer ›
Nieuwe vormen van leren en doceren vragen veel van je IT-omgeving. Hoe beheer je slim je on-premises en cloudomgeving? Dit stappenplan biedt inspiratie.Lees meer ›
Security in Office 365 is vrij complex. Met Secure Score kun je zien wat jouw beveiligingsniveau is en wat je kunt doen om de beveiliging te verbeteren.Lees meer ›