Digitale werkplek

Altijd en overal kunnen werken. De digitale werkplek vergroot direct de productiviteit van je team. Maar hoe realiseer je een digitale werkplek? En hoe past deze over vijf jaar nog bij je organisatie? Advantive helpt je om de ideale digitale werkplek voor iedere medewerker te realiseren.

De voordelen van een digitale werkplek

  • Persoonlijke en prettige werkomgeving
  • Slimmer (samen)werken, kennisdelen en vergaderen
  • Toekomstbestendige werkplek
  • Optimale aandacht voor beveiliging en performance
  • Productiviteitsboost

Gebruiker centraal

De nieuwe manier van werken vraagt om een digitale werkplek. Medewerkers vragen om steeds meer flexibiliteit en vrijheid. Altijd en overal en op ieder device kunnen werken is de nieuwe standaard. Thuis, bij de klant of onderweg. Online of offline. En dan wil je je geen zorgen hoeven te maken over de beveiliging en performance.

Er zijn verschillende type gebruikers binnen je organisatie. Advantive helpt je om de de persona’s in je organisatie inzichtelijk te maken. We geven je inzicht in hun wensen, uitdagingen en ICT-vaardigheden. Uitkomst is een passende werkplek voor iedere medewerker in je organisatie.

De digitale werkplek

De nieuwe manier van werken is digitaal. Informatie en kennis deel je eenvoudig met je team, organisatie, klanten en leveranciers. Hoe geef je iedereen online toegang tot alle gewenste informatie? En hoe zorg je dat je eenvoudig intern en extern informatie veilig kunt delen? Dit vraagt om een duidelijke visie, heldere werkafspraken en de juiste inzet van technologie.

Advantive heeft de expertise in huis om jouw organisatie en je medewerkers een toekomstbestendige en persoonlijke digitale werkplek te bieden. We maken daarbij gebruik van vertrouwde Microsoft tools.

Beveiliging en beheer

De digitale werkplek vraagt om optimale beveiliging. Medewerkers moeten veilig en zorgeloos kunnen werken. Je (bedrijfs)gegevens wil je immers beschermd hebben. Geldende wet- en regelgeving stellen hier ook eisen aan. Je moet vanuit de AVG zorgvuldig om kunnen gaan met privacygevoelige gegevens. Dit vraagt om bewustwording en alertheid van je medewerkers.

Maar ook om de juiste beveiligingsmaatregelen. Je wilt je gegevens beschermen tegen bedreigingen van binnen en buiten je organisatie. Advantive adviseert je over de beste beveiligingsopties voor jouw organisatie. Ook kunnen we je digitale werkplek volledig in beheer nemen. De managed services diensten van Advantive helpen je om de continuïteit, performance en beveiliging van de werkplek te waarborgen.

Jouw digitale werkplek

Wil je weten hoe je de ideale werkplek voor jouw medewerkers creëert? Laat het ons weten! We helpen je op een pragmatische manier om de juiste keuzes te maken. Het resultaat is een moderne, veilige en toekomstbestendige digitale werkplek.

Maak een afspraak

 

Meer inspiratie
Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving van kracht. Dit vraagt om goede voorbereidingen en bewustwording. Wat betekent de GDPR voor jouw IT-omgeving?Lees meer ›
Op donderdag 18 mei jl. vond het Advantive seminar 'Maak kennis met Microsoft Azure' plaats. Geld besparen met Azure vormde de rode draad van deze bijeenkomst.Lees meer ›
In deze update delen we de mogelijkheden van bellen via Microsoft Teams met je. Hiermee biedt Microsoft Teams je een nog completere hub voor teamwork.Lees meer ›