Azure beheer

Compleet beheer, monitoring en security door Microsoft experts

Azure beheer uitbesteden

Microsoft Azure beter beveiligen, monitoren en slim inzetten? Onze Microsoft experts bieden je de gewenste support. Met Advantive kun je vertrouwen op continue monitoring, beveiliging en beheer van je Microsoft Azure omgeving.

De voordelen van Azure beheer

  • Dagelijks beheer van jouw Azure omgeving
  • Continuïteit en zekerheid
  • 24*7 (security) monitoring en respons
  • Directe toegang tot Advantive expertdesk
  • Ondersteuning eigen ICT-team door Microsoft experts

Waarom Azure beheer?

Het beheer van Microsoft Azure is complex en iedere dag aan verandering onderhevig. Het vraagt om up-to-date, diepgaande kennis en het maken van de juiste keuzes. Iedere dag weer. Met het uitbesteden van het beheer aan Advantive versterk je direct je ICT-organisatie. We bieden je de rust en ruimte om je ICT-werkzaamheden succesvol uit te voeren en maximaal te profiteren van de voordelen van Microsoft Azure.

Beheer, monitoring en beveiliging

Onze engineers zijn hoog opgeleid, Microsoft gecertificeerd en beschikken over up-to-date Microsoft Azure kennis. Zij zijn een waardevolle ondersteuning voor je eigen ICT-afdeling. Je besteedt het beheer van Microsoft uit aan gecertificeerde specialisten. Hierdoor beschik je over alle voordelen van een flexibel en voordelig cloud platform, inclusief optimaal beheer, monitoring en beveiliging van Microsoft Azure.

Vijf dagen per week van 8.30 – 17.30 uur kun je je technische en functionele vragen over Microsoft Azure stellen aan de expertdesk. Tevens is het mogelijk om 24×7 support af te nemen. Je kunt vertrouwen op continue monitoring, beveiliging en beheer van je Microsoft Azure omgeving.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Of bel ons op: 088 20 20 520.

Continuïteit en performance Microsoft Azure

Je maakt (intensief) gebruik van het Microsoft Azure platform. Vaak heb je hier verschillende redenen voor: digitale transformatie ondersteunen, kosten besparen, schaalbaarheid en/of veiligheid vergroten. Advantive helpt organisaties op een pragmatische en succesvolle manier naar de cloud. Eenmaal in de cloud willen we dat je organisatie optimaal profiteert van de voordelen van Microsoft Azure.

Wij zorgen voor de continuïteit van je Microsoft Azure omgeving en geven gevraagd en ongevraagd adviezen om je Azure omgeving optimaal te gebruiken. Hierbij streven we naar een goede performance en qua financiën naar een optimum. Dit bereiken we doordat we samen op regelmatige basis de omgeving en zijn componenten bespreken en mocht dit nodig zijn de omgeving aan te passen.

modern datacenter
managed services

Direct meer weten?

Wil je weten hoe we jouw ICT-afdeling kunnen ondersteunen? Wil je kennismaken met onze uitgebreide beheer- en security dienstverlening? Laat het ons weten. In een vrijblijvend gesprek laten we je graag kennismaken met onze beheerdienstverlening en expertdesk.

Contact opnemen

     Joep Fijen   

Joep Fijen

Directeur

+31 88 20 20 520 +31 6 464 437 43  joep.fijen@advantive.nl
 
 

Wat doen we nog meer?

Modern datacenter

Modern datacenter

Een modern datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Oplossingen

onze oplossingen

Maak kennis met de innovatiekracht en toegevoegde waarde van de Microsoft cloud voor jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.