Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg besteedt haar ICT-infrastructuur en het beheer daarvan uit aan Advantive

Weert, 16 juni 2020 – Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg (Huisartsen OZL) kiest ervoor om het beheer van de ICT-omgeving aan Advantive uit te besteden. Tevens zal Advantive de huidige ICT-infrastructuur en werkplekconcept van Huisartsen OZL vernieuwen. Het partnership met Advantive stelt Huisartsen OZL in staat om zich volledig op haar kerntaken te richten en haar doelstellingen te verwezenlijken.

Huisartsen OZL bevindt zich in oostelijk Zuid-Limburg. In totaal zijn er 235 medewerkers bij Huisartsen OZL werkzaam. Advantive realiseert voor deze medewerkers een vernieuwd werkplekconcept inclusief adoptie en beheer. In de zorggroep hebben zich 116 huisartsen zich verenigd. Deze zorggroep heeft een aantal werkmaatschappijen, zoals Huisartsen Diagnostiek en Behandelcentrum, Huisartsen Chronische Zorg, Eerste Lijns Business Center, de huisartsenpost, Huisartsen Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ OZL) en PlusPunt Medisch Centrum.

Willemjan van Laarhoven, technisch directeur van Advantive: “Het is een intensief selectietraject geweest. We hebben Huisartsen OZL laten zien aan de gestelde eisen en wensen te voldoen. Onze collega’s kijken ernaar uit om voor Huisartsen OZL een toekomstbestendige ICT-infrastructuur te realiseren en te beheren. Op een gefaseerde manier transformeren we de organisatie, ICT-omgeving en de gebruikers naar een nieuwe manier van werken. ”

“We waren op zoek naar een ICT-partner die ons breed kan ontzorgen, ondersteunen en inspireren. Advantive heeft ons laten zien op al deze vlakken meerwaarde te kunnen bieden als ICT-dienstverlener. We kijken ernaar uit om de komende jaren met Advantive samen te werken”, zegt John Frencken, Manager Bedrijfsvoering en Projecten bij Huisartsen OZL.

Esther van Engelshoven, algemeen directeur van Huisartsen OZL, heeft ook veel vertrouwen in de samenwerking: “Voor Huisartsen OZL is het van primair belang om kwalitatief goede zorg en bijbehorende informatievoorziening te kunnen bieden. ICT speelt hierbij een cruciale rol. Met het vernieuwen van de ICT-omgeving en het uitbesteden van het beheer van deze omgeving aan Advantive bieden we onze (zorg)medewerkers de gewenste ondersteuning om zich volledig te kunnen focussen op hun kerntaken. Met Advantive zijn we verzekerd van een strategische ICT-partner die ons ondersteunt bij het realiseren van visie en beleid met betrekking tot de ICT-omgeving, werkplekken en andere toekomstige (ICT-)ontwikkelingen.”

Meer inspiratie
Deze maand vond het Nintex ProcessFest 2020 online plaats. Verschillende Nintex sprekers gaven updates en demo’s. We delen de highlights met je.Lees meer ›
Tegenwoordig werken we altijd en overal. Maar hoe zorg je er nu voor dat je beveiliging op orde is? Er zijn diverse toepassingen om de Office 365 beveiliging aanzienlijk te vergroten. We delen vijf tips met je.Lees meer ›
In de komende jaren zal onze werkplek er drastisch anders uitzien. Met de opkomst van kunstmatige intelligentie en machine learning zullen steeds meer taken en activiteiten worden geautomatiseerd. Ben jij klaar voor de werkplek van de toekomst?Lees meer ›