Innovam kiest voor partnership met Advantive en Axians

Nieuwegein, 25 januari 2024 – Innovam, de grootste opleider in de mobiliteitssector, besteedt voor de komende 3 jaar het beheer en de beveiliging van hun volledige ICT-infrastructuur en werkplekken uit aan Advantive en Axians. Deze keuze volgt na een zorgvuldig en uitgebreid selectieproces. Daarin zijn beide partijen geselecteerd om de continuïteit en veiligheid van Innovam’s ICT te waarborgen. De keuze voor Advantive en Axians is gebaseerd op hun complementaire samenwerking, sterke focus op security en het hoge kennisniveau van beide organisaties.

Advantive is verantwoordelijk voor het beheer, de monitoring, en de beveiliging van de werkplekken, Microsoft 365 en Microsoft Azure. Axians richt zich op het volledige netwerkbeheer en -beveiliging. In deze samenwerking treedt Advantive op als Single Point of Contact.

Innovam geeft training en advies binnen de gehele mobiliteitssector. Vanuit vijf locaties in Nederland en met 285 medewerkers traint Innovam een jaarlijks toenemend aantal cursisten. De rol van ICT in hun dienstverlening wordt steeds belangrijker. Met het partnership erkent Innovam het belang van een solide en beveiligde ICT-infrastructuur. Door ICT-beheer en -beveiliging volledig uit te besteden, waarborgt Innovam niet alleen de continuïteit, maar ondersteunt het ook de groei en ontwikkeling van de organisatie en biedt het optimale digitale ondersteuning aan haar cursisten.

Maarten van den Berg, Projectleider ICT bij Innovam: “Tijdens de coronapandemie werkten we samen in een aantal infrastructurele projecten. In die lastige omstandigheden konden we vruchtbaar samenwerken. Daarom kijk ik met vertrouwen naar de toekomst van dit partnerschap.”

Tijdens de overgangsfase heeft Advantive Innovam actief begeleid naar proactief beheer en beveiliging met aandacht voor gestroomlijnde processen, technische en organisatorische optimalisaties en de implementatie van Advantive’s SOC-dienstverlening.

Willemjan van Laarhoven, directeur van Advantive: “We werken al drie jaar op projectbasis met Innovam samen. Vanaf het eerste moment is er een goede klik en is onze samenwerking constructief. We zijn trots dat onze jarenlange projectmatige samenwerking met Innovam heeft geleid tot een strategisch partnership voor onze managed services en SOC-dienstverlening. De afgelopen maanden heeft het team gezorgd voor een succesvolle onboarding van Innovam. We kijken ernaar uit om de komende jaren nog intensiever met Innovam samen te werken en een structurele bijdrage te leveren aan hun dienstverlening en ambities.” 

Innovam
v.l.n.r. Leo Fransen (Algemeen directeur van Innovam), Tom van Rijthoven (Clientmanager bij Axians) en Willemjan van Laarhoven (Directeur van Advantive)

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.