Gipmans Group verlengt samenwerking met ICT-partner Advantive

Weert, 20 juni 2023 – De Gipmans Group, een van de grootste spelers in de opkweek van jonge planten, kiest wederom Advantive als partner voor hun ICT-beheer! De verlengde samenwerking wordt vastgelegd in een vijfjarig contract dat het beheer, monitoring en beveiliging van Microsoft Azure, de moderne werkplek, Microsoft 365 en de gehele IT-infrastructuur omvat.

De Gipmans Group is gevestigd in Venlo en is een belangrijke speler in de agrarische sector. De onderneming hanteert een innoverende aanpak in de teelt en productie van planten. Met meer dan 800 miljoen jonge planten per jaar en 200 medewerkers verspreid over verschillende locaties, speelt IT een cruciale rol in de bedrijfsvoering.

Sinds de oprichting heeft Gipmans innovatie en technologie altijd centraal gesteld. “Sinds drie jaar ondersteunt Advantive ons met hun uitgebreide kennis en ervaring in de ICT-sector om waarde toe te voegen aan onze bedrijfsvoering. Hun betrokkenheid bij onze organisatie en hun expertise in Microsoft-oplossingen, maken hen de ideale partner voor de komende vijf jaar. Met deze samenwerking zetten we een volgende stap in de verdere digitalisering en optimalisering van onze bedrijfsprocessen en houden we ICT simpel en beschikbaar”, zegt Li-Ang Yah, Directeur Finance, HR en IT bij de Gipmans Group.

Joep Fijen, directeur van Advantive: “We zijn verheugd dat de Gipmans Group weer voor ons heeft gekozen. Hun erkenning van onze inspanningen is een groot compliment voor ons team. We hebben in korte tijd samengewerkt om een solide en toekomstbestendige IT-oplossing te realiseren. We zijn trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om in de komende vijf jaar een belangrijke bijdrage te blijven leveren aan de innovatieve ambities van de Gipmans Group.”

Gipmans in de kas

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.