Advantive bestaat 15 jaar!

Weert, 1 april 2021 – Advantive viert vandaag haar 15-jarig jubileum. In 2006 is Advantive ontstaan vanuit de klantvraag naar goede en innovatieve SharePoint oplossingen. De afgelopen 15 jaar is Advantive uitgegroeid tot de meest complete Microsoft Gold partner van Zuid-Nederland. Met een team van 40 enthousiaste specialisten ondersteunen we opdrachtgevers op ICT-gebied.

“We zijn ontzettend trots ons team, opdrachtgevers en partners. Onze collega’s staan centraal in ons succes, samen realiseren we groei! Het Advantive team weet al 15 jaar onze opdrachtgevers met Microsoft technologie op voorsprong te zetten. Het is een leuke club van betrokken en enthousiaste collega’s met veel vakkennis. Samen blijven we continu innoveren en verrassen we onze opdrachtgevers met mooie oplossingen en geweldig beheer. Daarnaast werken we ontzettend fijn samen met onze opdrachtgevers en partners. Onze pragmatische en klantgerichte aanpak wordt door onze opdrachtgevers en partners gewaardeerd. We hebben op allerlei vlakken een enorme groei doorgemaakt. Onze organisatie is in alle disciplines gegroeid, we hebben de transitie naar de cloud vol omarmd. Onze dienstverlening is uitgebreid en weten onze opdrachtgevers continu te verrassen met innovatieve oplossingen. We zijn enorm dankbaar voor waar we nu staan”, zegt Joep Fijen, directeur van Advantive.

Willemjan van Laarhoven, directeur van Advantive, vervolgt: “We hebben oprecht toppers bij ons werken! Niet alleen als specialist, maar zeker ook als persoon. Hierdoor maken we als Advantive op verschillende niveaus het verschil voor onze opdrachtgevers en partners. Onze collega’s kennen de verschillende Microsoft oplossingen van haver tot gort. Ze weten precies hoe de verschillende oplossingen werken en hoe je ze succesvol kunt inzetten. We maken inzichtelijk waar een organisatie behoefte aan heeft en welke eisen aan ICT worden gesteld. Daarna kijken we pas welke oplossingen hier het beste op aansluiten. We snappen de techniek en de business. Ook durven we tegengas te geven. Dat maakt dat we onze klanten verrassen met een pragmatische aanpak en innovatieve oplossingen. Komende jaren willen we op een duurzame en innovatieve manier verder groeien.”

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.