Maak kennis met Maarten Schmeitz

1. Wil je jezelf even kort voorstellen?

“Ik ben Maarten Schmeitz en ik woon samen met mijn vriendin in Weert. Mijn hobby’s zijn mountainbiken, modeltreinen en motorrijden. Ik werk sinds juni 2018 bij Advantive als Consultant Microsoft Solutions.”

2. Wat is typerend voor Advantive?

“De werksfeer. Het is een informele en gezellige club. Dat is ook de belangrijkste reden dat ik voor Advantive heb gekozen. De organisatie kent een platte structuur en open communicatie. Ik voel me al direct vanaf het begin thuis.”

3. Hoe werk je met je team samen?

“Fijn! We hebben iedere maand gezamenlijk overleg. Dat ben ik niet gewend vanuit vorige werkgevers, maar is wel heel goed. Je ziet elkaar en je bent op de hoogte van de verschillende opdrachten van collega’s. Het is ook een moment om vraagstukken samen te bespreken. Los van dit overleg zoeken we elkaar regelmatig op om te sparren.”

4. Krijg je voldoende mogelijkheden om te groeien?

“Jazeker! Wat ik zo leuk vind aan consultancy is dat je regelmatig een nieuwe opdracht hebt. Dat houdt je scherp. Maar ook dat je vaak met de nieuwste innovatieve technieken bezig bent. Ik wil nog meer groeien op het gebied van Microsoft cloud technologie. Bij Advantive krijg ik de ruimte om hiervoor de benodigde certificeringen te behalen.”

5. Wat is bij Advantive echt anders dan bij je vorige werkgevers?

“Je wordt als consultant bij alle fases van het project betrokken: van een offerteaanvraag tot aan de daadwerkelijke opdracht en uitvoering. Vaak heb je in de presales fase al een belangrijke rol. Vanaf het eerste klantcontact ben je al betrokken bij een eventueel nieuw project. Dat vind ik een groot pluspunt.”

Consultant Microsoft Solutions. Lees meer ›