Maak kennis met Erwin Kirkels

In dit interview maak je uitgebreid kennis met Erwin Kirkels, Tech Lead Managed Services bij Advantive. Met ruim tien jaar ICT-ervaring versterkt hij sinds begin 2023 ons Managed Services team met zijn expertise en enthousiasme.

1. Wil je jezelf even kort voorstellen?

“Ik ben Erwin Kirkels, 35 jaar en recentelijk verhuisd naar een nieuwe woning binnen Weert, waar mijn vriendin en ik ons nieuwe huis aan het verbouwen zijn. Met een baby op komst in december, is het een leuke tijd! In mijn vrije tijd neem ik graag deel aan viswedstrijden op zondagen. Ook vind ik het leuk om te tennissen. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de ICT en sinds begin 2023 ben ik onderdeel van het Managed Services team bij Advantive, waar ik nu de rol van Tech Lead vervul.”

2. Hoe ben je bij Advantive terechtgekomen en wat trok je aan?

“Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging buiten mijn comfortzone. Advantive werd mij door verschillende mensen uit mijn netwerk aanbevolen. Ik heb bij Advantive echt een familiegevoel. Iedereen kent elkaar en je bent geen nummer.”

Vanaf het eerste gesprek was het gevoel goed en dat is het nog steeds."

3. Kun je een typische werkdag bij Advantive beschrijven?

“Die is er niet! Hoewel er een vaste routine is, biedt iedere werkdag nieuwe uitdagingen. Dat maakt het werk boeiend en leuk.”

4. Wat vind je zo leuk aan je functie?

“Het directe contact met klanten en het ondersteunen van mijn collega’s vind ik erg leuk. Ik vind het fijn om teamleden te begeleiden en te zien hoe we als team verder groeien. Daar krijg ik veel energie van!”

5. Hoe zou je de werksfeer bij Advantive omschrijven?

“Goed! Ook als het druk is, helpt iedereen elkaar. En dat geldt voor alle teams binnen Advantive. Er heerst een leuke sfeer bij Advantive. Iedereen zoekt elkaar op en helpt elkaar, zodat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.”

6. Welke ontwikkelingsmogelijkheden krijg je bij Advantive?

“Je krijgt bij Advantive alle ruimte en vrijheid om je ambities waar te maken. Wat ook een groot pluspunt is dat je inzet bij Advantive enorm wordt gewaardeerd. Ik ben in korte tijd doorgegroeid naar tech lead. Dat voelt als een enorme waardering. En die waardering gaat verder dan alleen je prestaties. Je wordt gewaardeerd om wat je doet en wie je bent. Vaak zit het ook in kleine dingen. Je kunt echt jezelf zijn en je krijgt alle vertrouwen om je werk op jouw manier te doen.”

7. Hoe gaat Advantive om met werk-privébalans?

“Heel goed eigenlijk. Advantive hecht veel waarde aan een gezonde werk-privébalans. Overwerken is soms onvermijdelijk, maar je krijgt altijd ruimte om je uren te compenseren. Ook is er veel aandacht voor je persoonlijke leven. Ik krijg nu bijvoorbeeld alle ruimte om bij de echo’s van de kleine meid te kunnen zijn. Daar ben ik ontzettend blij mee. Het werkt dan ook twee kanten op.”

8. Waar ben je trots op?

“Op dit moment ben ik vooral trots hoe we samen ons werk uitvoeren en verbeteren waar nodig. Uiteindelijk is het een team effort om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen.”

9. Wat zijn je ambities?

“Mijn ambitie is om mijn rol als Tech Lead optimaal te vervullen. Ook wil ik samen met het team en Maarten Schmeitz, Team Lead Managed Services bij Advantive, onze dienstverlening nog verder professionaliseren.”

10. Wat zou je zeggen tegen iemand die overweegt om bij Advantive te solliciteren?

“Dat moet je zeker doen! Kom langs voor een gesprek, proef de sfeer en ontdek of er een wederzijdse klik is. Ook ben je altijd welkom om een dag mee te lopen of om aan te schuiven bij de lunch.”

Wat doen we nog meer?

Cloud datacenter

Modern datacenter

Een datacenter in Microsoft Azure biedt je maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid.

Managed services

onze oplossingen

Maak kennis met de managed services van Advantive voor de Microsoft omgeving van jouw organisatie.

Moderne werkplek

Online vergaderen met Microsoft Teams

De moderne werkplek faciliteert prettig en veilig (samen)werken vanuit huis, op kantoor en onderweg.