Maak kennis met Erwin Verlinden

1. Wil je even iets kort over jezelf vertellen?

“Ik ben Erwin Verlinden, getrouwd en trotse papa van 2 kids. Ik werk sinds 1 september 2017 als SharePoint Consultant in het managed services team van Advantive.”

2. Hoe is de werksfeer bij Advantive?

“De afgelopen 15 jaar heb ik in de omgeving van Utrecht gewerkt. De werksfeer in het zuiden van Nederland is veel gemoedelijker. Je bent bij Advantive ook geen nummertje; er is aandacht voor jou als persoon. Wat ik ook fijn vind binnen Advantive is de diversiteit in het werk en de mogelijkheid en vrijheid om vernieuwingen in de markt (innovatie) bij te houden en daar waar nodig kansen te zien en benutten. Je krijgt waardering voor wat je doet en ruimte voor eigen initiatieven. Dat maakt dat ik met veel plezier bij Advantive werk.”

3. Hoe heb je de sollicitatieprocedure ervaren?

“Prettig! Ik heb in totaal drie gesprekken met de directie en HRM gehad. Deze gesprekken had ik goed voorbereid en al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord. Er was direct een wederzijdse klik. Tijdens de gesprekken was de prettige werksfeer al duidelijk merkbaar.”

4. Hoe is de balans werk en privé?

“Goed! Ik heb nu geen reistijd meer en dat geeft veel rust. Ik heb af en toe standby dienst in het weekend of ik werk een avond door om omgevingen te patchen, maar dat is echt minimaal. Ik ben net voor de tweede keer papa geworden en ik krijg de ruimte om nu meer thuis te zijn. Ook al is het op het werk nu ontzettend druk. Er wordt echt aan de medewerkers en hun privésituatie gedacht. Als medewerker word je ook vaak verrast met kleine dingen. Er is echt aandacht voor de medewerkers en voor hun partner en gezin.”

5. Wat is je mijlpaal tot nu toe?

“Ik heb tijdens mijn eerste jaar bij Advantive een award ontvangen voor mijn persoonlijke bijdrage aan de ontwikkeling van Valo Intranet. Dat was wel een heel mooi moment! Maar ik ben ook trots op dat ik de ruimte krijg om met verbetervoorstellen te komen. We maken continu mooie stappen. We helpen elkaar en zijn een echt team!”

Meer informatie

SharePoint, Microsoft 365, Valo en managed services consultant.Lees meer ›